mandag 9. september 2019

Skjenk retro

Handle raskt og enkelt på Ellos. Stort utvalg av hjeminnredning! Kjente merkevarer til gode priser. Oppbevaring til lave priser. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?

Book tid med en av interiørdesignerne våre. Vi har resultater for Retro teak skjenk til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


I en skjenk har du skuffer og skap, med andre ord gode oppbevaringsmuligheter, og den øverste siden av en skjenk kan både brukes til å dekorere med pyntegjenstander og som en smart avlastningsplass. Det er du selv som bestemmer hvordan du vil bruke din skjenk. Gi stuen din et elegant uttrykk med en praktisk og fin skjenk. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris.


Sidebord og skjenker av høy kvalitet til svært gode priser.

Vi har resultater for Retro skjenk selges til de beste prisene. Velkommen for shopping i vår spennende nettbutikk Trademax. Bohus har et bredt utvalg av skjenker i flere stilgrupper. En skjenk har mange funksjoner og kan brukes som oppbevaring av service, så vell som en tv-benk.


Mange av våre skjenker har fargevalg slik at du kan få noe som passer sitt hjem. Retro skjenk i teak selges! Skjenk Retro sjelden justert.


Liten og nett teak reol - barskap, skuffer, skap timer siden. Den særpregede teksturen i valnøttfineren gir hvert møbel et unikt utseende. Trykk-åpne-beslag gir skjenken et stilrent utseende, siden det ikke trengs håndtak eller knotter.


Stilfulle skjenker fra 6nok. Med en TV- skjenk i et pent design får den gode opplevelsen en ekstra estetisk dimensjon – uansett om fjernsynet er av eller på. Hvis du ønsker enda flere muligheter til å skape et estetisk miljø rundt TV-en, kan du med fordel se vårt utvalg av TV-bord her.


Lykke til med å la deg inspirere og komme i gang med å skape et innbydende hjem. Passion for Retro er et veldig stilig utvalg av møbler med genial design som minner om møbler fra 50-og 60-tallet. Møblene er laget av holdbart og vakkert sedertre som bringer naturen inn i ditt hjem.


Møblene er preget av rette linjer og glatte flater med et design som er både sofistikert og moderne.

Den består av tre-dører med softclose og justerbar trehylle bak hver dør. I tillegg er skuffer med softclose og skuffer dekket med svart filt. Klikk her for å se utvalget vårt av Retro skap og kommoder i teak, pallisander og eik.


En skjenk er et møbel du ikke vil mangle, fordi den på en god måte skaper plass og overblikk. Du kan lett gjemme eiendelen dine bak dørene og i skuffene, slik at de ikke roter i hjemmet ditt. Du kan bruge en skjenk i alle hjemmets rom, hvilket gjør den til et veldig allsidig møbel. Meget flott designer skjenk i retro -stil, utført i solid massivt naturlig tre, med skyvedører som elegant glir til side.


Størrelse: H5x B1x D40cm – Ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg