tirsdag 3. september 2019

Rom interiør

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør. Kjente merkevarer til gode priser.


Dekor Belysning Tekstiler Tepper Kjøkken Bad Planter Oppbevaring Bilder og galleri Husholdning- og forbruksvarer. Klassiske eller tidsriktige accessories gir ditt hjem det lille ekstra. Moderne tilbehør som passer i alle rom.

Vi er en faghandelsbutikk, med års erfaring innenfor sov og bad (tekstiler), som ikke er tilknyttet en kjede. For oss er det viktig å ivareta kunden gjennom god service, kompetanse og faglig veiledning. Louise Roe Diamant Pute, Grønn.


Nyt sofaen med diamant puten som gir rommet en elegant vri. Hos oss finner du produkter vi elsker og ønsker å omgi oss med. Vi ønsker å kunne tilby det lille ekstra som ikke finnes overalt. Lampene kan være både klassiske eller moderne, rustikke og røffe.


Veldig koselig utstilling og god veiledning mht farger.

Tilbehør til hjemmet er som et kjærkomment smykke. Det fremhever og understreker personligheten til de som bor der. Vi har håndplukket kvalitetsprodukter fra de fremste innen nordisk design. Hver lille krok i ditt hjem kan få nytt liv. Finn fine designmøbler rom for rom i vår interiørbutikk på nett.


Nordisk rom er en uavhengig interiørbutikk med fokus på den moderne og rene nordiske stilen. Vi er kjent for et fantastisk utvalg av spennende merker innen klær – interiør – smak – accessories. I tillegg driver vi egen nettbutikk.


Med skråtak og meget lave knevegger var det ikke direkte danseplass, så det gjaldt å tenke praktisk. Resultatet er at det kvadratmeter store rommet huser både kontor og overnattende gjester, samt en tenåring som camper der fra tid til annen. Rom for det meste 04. Ferm Living Hexagon Potte, Lys blå. Hexagon Potten er perfekt for blomster og planter, eller som dekorative elementer i huset.


Den er laget av pulverlakkert metall. Anne Elisabeth Liberg og Lise-Lene Høiby er utdannet interiørkonsulenter og har tidligere jobbet år i Hødnebø Home på Rudshøgda. De driver nå med rådgivning og salg av både møbler, gardiner og annet interiør. Ved å fortsette å bruke nettstedet aksepterer du bruk av.


Velg ett møbel eller én gjenstand som fokuspunkt i et lite rom.

Slik skaper du blikkfang i interiøret. Plasserer du et speil som reflekterer et vindu på andre siden av rommet , vil det straks få rommet til å virke større. La rommet gjenspeile beboeren. Dersom tenåringen har en spesiell hobby eller driver med sport, kan detaljer innen dette gjenspeiles i interiøret , sier Gorgas. Det bør være en plass til å gjøre skolearbeid på rommet til tenåringen.


Blomster er alltid riktig, i alle rom , inkludert på soverommet! Integrere en arbeidsplass. Riktignok i små mengder, siden de også krever oksygen om natten. Noen blomster i vinduskarmen eller på nattbordet er likevel helt innenfor. De frisker opp i rommet , sprer en deilig, diskré duft, og er med på å skape den luksuriøse hotellfølelsen som gjør seg så godt.


I over år har vi skapt kreative løsninger for interiør og håndverk. Bestill interiørkonsultasjon og søm i dag, eller besøk vår butikk for inspirasjon. Forside Planløsning og Fasade Gratis tegneprograTegne hus, planløsning, interiør , uterom ByggeBolig.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg