torsdag 5. september 2019

Store bilder til stue

Stort utvalg av Bilder og Plakater. Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her! Det er vi stolte av og veldig glade for. Finn Store Bilder På Veggen.


La livet ditt innrede stua.

Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Veggbilder og plakater til stua. Kule moderne bilder til stueveggen. Se flere inspirende bilder fra våre kunder her. Vi har et variert utvalg spennende bilder til veggen din, i en 1 norsk nettbutikk med veggbilder fra norske fotografer.


Lerretsbilder i store formater. Kjøp lerretsbilder med unik norsk fotokunst – ferdig montert! Store veggbilder til gode priser, med unike motiver fra Norge og resten av verden.


Velg blant hundrevis av motiver.

Trykk bildene dine på lerret, akrylglass, aluminium eller gallery print. Trygg E-handel med 14. For mange virker det å pusse opp stuen som et stort og kostbart prosjekt.


Men noen ganger er det nok å bytte ut gulvteppet, henge opp noen nye bilder eller supplere med puter i sof aen Les mer for å gi rommet en ny atmosfære. Her har vi samlet våre beste tips til hvordan du raskt og enkelt endrer stilen i stuen. Store bilder til stua Store bilder til stua er kjempefine hvis du har mye plass på veggen.


Hvis du for eksempel har en skandinavisk innredningsstil med minimalistisk og lys innredning, kan et enkelt, stort bilde på den ellers bare veggen være kjempefint. Det kan samtidig gi den rette balansen i innredningen, med en spennende kontrast. Store lerretsbilder Med et stort lerretsbilde er det lett å forandre stemningen i et rom.


Bildet kan brukes for å tilføre farge på hvite vegger, og det er en fin måte å få blomster, strukturer eller kanskje et klassisk kunstverk inn i hjemmet på. Våre lerretsbilder kan leveres i ulike høyder og bredder helt opp til 1centimeter. Bildene kommer fra våre dyktige norske fotografer. Alle bilder selges i maks 5eksemplarer, og maks for limited edition bilder. Med bilder på veggene blir et rom raskt mer personlig, og du kan selv bestemme hvilken stemning et rom skal ha - ved å velge de riktige bildene.


Ingen bilder fra kataloger, kun nye orginale motiver fra våre utvalgte norske fotografer. Se vårt store utvalg av trendy plakater. I vårt galleri har vi et stort utvalg av foto, kunst, rammer og speil.


Skap en personlig stil med flotte og silfulle bilder av høy kvalitet fra Møbelringen.

Har du en stor stue ? Trekk sofaen din ut i rommet! Handvärks Modular Sofa kan kombineres og arrangeres akkurat slik det måtte passe deg. Med separate moduler – en base, en side – kan den bli så lang eller tilpasses så mange hjørner du vil. På bildet er det for eksempel to baser og tre sider, i tillegg til løse puter for ekstra komfort. I små stuer kan du gjerne velge åpne løsninger og plassere møblene langs veggen.


Stuen vil virke større dersom rommets midtpunkt holdes fri for møbler. Utnytt plassen maksimalt, og utnytt takhøyden. Vurder om du skal kontakte en møbelsnekker for å få et plassbygget møbel som går fra gulv til tak.


Et godt utgangspunkt når du skal velge deg ut et bilde til veggene dine er naturligvis hva du liker, men det er også viktig å tenke på hvilken stemning du ønsker at bildet skal gi. Format oppgis alltid som bredde x høyde. Panorama 2:betyr at bildet er alltid dobbelt så bredt som høyt. Panoramapluss 3:vil si at bredden er ganger høyden.


Kvadratisk format 1:er bildet helt kvadratisk med helt lik bredde og høye. Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. Nedlasting til Archicad og Revit. I en stue bør det alltid ryddes plass til minst ett personlig objekt, gjerne et arvestykke eller en gjenstand man har kjøpt utenlands, eller kanskje en lampe man har et spesielt forhold til.


Dessuten er det viktig å løsrive seg fra stivbente regler om at enkelte møbler passer best langs en vegg og lignende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg