fredag 6. september 2019

Stålampe retro

Stålampe retro

Finn laveste nettpris her. Det kan være alt fra lekre lamper med dimmer, til lamper i design som virkelig er iøynefallende. Eller så er det kanskje en gulvlampe i messing, i retro stil eller i kobber som lokker? Gulvlamper i et utall av stiler: retro , moderne og flere til!


Stålampe retro

På jakt etter en gulvlampe til stuen? Sett stemningen i rommet med en lekker gulvlampe! Den kan også spre lys til et helt rom dersom man velger en gulvlampe med bredt lys. Vi har gulvlamper i lekkert design.


Stålampe - Uplight Gulvlampe til håndarbeid og lesning. Spør du oss, er en gulvlampe eller en stålampe ikke bare en hvilken som helst lampe. Det er lamper som passer inn i enhver bolig hvor lyset naturligvis skal inviteres innenfor på en flott og funksjonell måte. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser.


Stålampe retro

Retro Astra lampe fra The Home Decor Picker. Retro leselampe fra The Home Decor Picker. Skap ønsket atmosfære og belysning i et rom med en gulvlampe. Se alle vårt utvalg her.


Velg blant våre gulvlamper av ulike størrelser og design. Olivengrønn stålampe i retrostil. Den smale stålampen Retro danner en elegant bue far fot til skjerm. Det er ikke uten grunn at lampen har fått dette navnet for. Hos Designbelysning har vi et utrolig stort utvalg av gulvlamper fra mange kjente og unike merker.


Se vår nettbutikk her! Dersom du skal ha en stålampe til stuen, soverommet, kontoret eller kjøkkenet, kan den både være nyttig for å tilføre rommet mer lys, fungere som leselampe eller som dekor. Ny leselampe ved siden av godstol eller sofa? Lampen har ny ledning og støpsel.


Høy kvalitet til gode priser i mange modeller og stiler. Handle enkelt online hos ellos. Kul retro stålampe i messing med kuleformet stamme. Den er hel og pen, men har bruksmerker og patina (se bilder).


Fin med bare glødepære, eller med skjerm. Den fungerer bra, men er litt slapp i lysbryteren. Skal du ha belysning til gulvet? Dekorative gulvlamper kan virkelig fullføre et rom, både stil- og lysmessig. Fin stålampe , leselampe i messing fra 60-tallet, merket T. En gulvlampe er fleksibel og kan.


Mindre bruksspor, virker som den skal. Rask og enkel levering til hele Norge - og lampene finner du ikke billigere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg