onsdag 26. september 2018

Sjablong maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


En enkel rask og rimelig form for permanent merking av utstyr og materiell. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

Litt maling og en sjablong er ideelt til å dekorere vegger, puter, møbler, kjøkken, bord og stoler. For å påføre maling bruker du en stoplepensel eller svamp. Trykk malingen på, ikke stryk den, sier hun. Jotun anbefaler montasjelim eller maskeringstape for å feste sjablongen til veggen.


Dahl har også sett plastduker i heklemønster. Vær klar over at samme sjablong kan gi totalt ulike uttrykk avhengig av fargebruk. Disse kan du fint bruke som sjablong.


Mange sjablonger blir ekstra flotte om du bruker maling med metall-effekt som gull eller sølv. Sjablonger kan gjerne brukes på f.

En sjablong med firmanavn egner seg godt som tyverimerking av store gjenstander så som maskiner og utstyr, stillaser, containere og dieseltanker. Vi fører et bredt utvalg av sjablonger til merking av p-plasser, lager, industri, garasjeanlegg, skoler og barnehage m. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din handlekurv. Ved å fortsette uten å endre innstillingene i nettleseren. Pervaco, din leverandør av produkter innen merking, sikring, varsling og vedlikehold.


Rask levering, innovative produkter og kvalitetsgaranti. Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl. Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om.


Mål hver sjablong og merk med en blyant. Så er det på tide å male! Sparsomt med maling og med en liten skumgummirulle er kunsten å gjøre sjablongene dine skarpe. Mett rullen med maling , men rull av all overflødig maling.


Rull et tynt lag av maling på sjablongen for å hindre at maling kommer inn i kanten av sjablongen. Når noe skal merkes, legger du sjablongen på og sprayer eller ruller på farge. Deretter vil utstyret ditt være permanent merket. Det fine med sjablongmerking er at når du først har laget en sjablong , kan denne brukes igjen flere ganger, så lenge den rengjøres etter hver bruk. Pass på at du ikke bruker for mye maling da det er lett for at malingen vil skli inn under sjablongen.


Selv om Amsterdam spraymaling er akrylbasert kan det være lurt å spraye ute eller i et godt ventilert rom.

På bildet her ser du noen sjablonger jeg har laget selv. Når du lagrer tegningen, er sjablonger du ser i sjablong listen i figurer-vinduet, neste gang du åpner tegningen. Hvis du vil gjøre en lastet ned sjablong del av en mal, kan du se legge til en sjablong i en mal.


Lagre en ny figur på en sjablong. Figurer er ikke tilgjengelige for nedlasting enkeltvis – de må være en del av en sjablong. Klar for maling - dypp penselen lett i malingen og tørk av overflødig maling før du lett svampetrykker penselen over sjablongen. Her er det viktig å være forsiktig så det ikke kommer for mye maling på på en gang som vil flyte ut og legge seg stygt i kantene av sjablongen. La malingen tørke bittelitt før du drar av sjablongen.


Man kan også gjerne kombinere matt og blank maling , og det finnes metalliske malingsfarger som fremhever dekoren og gir spennende virkning på sluttresultatet. Hvordan man går fram er enkelt beskrevet på forpakningene. Kopier sjablongen opp til ønsket størrelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg