fredag 28. september 2018

Maling til utemøbler

Maling til utemøbler

Utemøbler til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Hos VEGA har vi samlet alt du behøver til uteserveringen din! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Hvordan male utemøbler. Denne bruksanvisningen gjelder for maling av utemøbler. Vi anbefaler at du bruker dør- og vindusmalinger på utemøbler av gran eller furu. Treverk skal alltid vaskes ned før du begynner å male.


Det ligger et lag av eksos, smuss og annet over, så hvis du ikke vasker grundig før du begynner, risikerer du avskalling etterpå. Hva hvis malingen krakelerer? Da har du ikke slipt treet nok og det har ikke blitt mattet nok til at neste lag med maling binder seg til underlaget.


Riktig gamle utemøbler som fremdeles er solide i sin konstruksjon, kan bli små perler i hagen igjen med noen strøk maling. Oljemaling er ofte å foretrekke på tremøbler som skal stå ute, men maling som gir mindre avgassing er også et godt valg. Vær og vind tar hardt på hagemøblene dine, men med litt arbeid og en boks maling kan også et gammelt og slitt møblement bli som nytt! Skitt, alge- og soppangrep vaskes bort med Nordsjö Forvask. Vent til treverket er tørt før du fortsetter.


Skrap og slip bort all løstsittende maling med en. Tips og råd til hvordan du går frem når du skal male eller beise ute. Så følges punkt - 5. Ubehandlede møbler bør impregneres først, deretter grunnes, og males til slutt. Bruk en oval pensel på møbler. I den ovale busten finnes både en smal og en bred side.


Man kommer godt til i hjørnene, og penselen er effektiv på større flater. Sjekk at tidligere maling hefter godt. Hos MAXBO finner du hagemøbler til din stil - enten du har liten eller stor uteplass.


Kjøp på nett eller i butikk. Rengjør hagemøblene dine med mildt såpevann og dekk dem til når de ikke er i bruk. Når sesongen er over, setter du dem inne på et tørt, svalt sted. Alle våre hagemøbler i tre er forbehandlet med trebeis eller maling.


Maling til utemøbler

Med Hammerite Direct to Rust Metal Paint Your Color kan du male direkte på rust. Den stopper effektivt rustutvikling og gir en slagfast overflate som frastøter seg vann og skitt. Du trenger ikke å vente til rustdannelsen begynner for å bruke Hammerite. Den beste beskyttelsen får du ved bruk av Hammerite på nytt metall. Her gjennomgås en rekke muligheter fra beising til kun voksbehandling, med og uten farge, eller en kombinasjon av begge metoder.


Til harde og fete treslag anbefales spritbeis, den trekker bedre inn i treverket. Slik påfører du vannbasert møbelbeis. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Balkongmøbler til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli.


Grunnen til at denne malingen brukes, og ikke en maling for vegg, er at veggmaling får en for myk malingsfilm og ikke er like slitesterk som denne. Heidi vasket hagemøblene godt med Kraftvask. Deretter skrapet hun vekk all løs maling.


Velg vindusmaling til hagemøblene 16. Etter en sommer med vekslende sol og regn, kan tremøblene på terrassen se slitte og værbitte ut. Men det er fremdeles tid til å nyte varme kvelder og solfylte dager på uteplassen – i nymalte møbler!


Maling til utemøbler

Her er det brukt blank maling på bordplate og sittebenk, i kombinasjon med en matt maling på understellet. Finn fram pensel og rull, og mal hagemøbler, postkasser, koster, trillebår, blomsterkrukker, søppelskur og husker. Bare fantasien setter grenser! Slik lykkes du med maling av utemøbler.


Når utemøbler av metall skal pusses opp, lønner det seg å grunne først med ruststoppende maling. Tilsvarende stoler av metall finnes på Verket Interiør i Bærum. Jernmøbler kan lett ruste når de står ute.


Epoxymaling er kun til innendørs bruk, ettersom UV-stråler kan bryte ned den ellers så solide malingen. Det er litt dyrere enn annen gulvmaling, men til gjengjeld får du et resultat som både holder lenge og er veldig enkelt å vaske rent. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs.


I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg