torsdag 20. september 2018

Sebra lekematte

Sebra lekematte

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Finn laveste nettpris her. En morsom lekematte fra Sebra. Du kan sette sammen matten i forskjellige former, slik at du får den akkurat sånn du selv vil ha den!


Sebra lekematte

Når barnet ditt er helt lite, og ikke kan sitte oppreist på egen hån langt mindre stå og gå, kan det være fint å gi hen et leketeppe eller en lekematte. Med et leketeppe eller en tykkere lekematte , gir du babyen din et fint sted å slappe av og observere, og ikke minst bedrive den nødvendige treningen av rygg og nakkemuskler. Denne flotte lekematten fra Sebra er både praktisk og dekorativ. Matten er myk og herlig å ligge å leke på, samtidig som den isolerer mot kulden fra gulvet.


Matten har et flott puslespilldesign i ulike grå nyanser. Materiale: EVA-plast, fri for formamid og ftalater. Denne er som et puslespill og kan tas fra hverandre. Her får altså både liten og stor noe å henge fingrene i! Dette settet er blant våre bestselgere. Endelig en lekker lekematte ! Leveres i praktisk oppbevaringsnett.


Sebra lekematte

Perfekt til barnerommet eller på stua. Lekematte fra Sebra i fine gråtoner. En lekematte til babyen din er veldig praktisk i hjemmet for å avlaste deg selv litt, men også fordi det er behagelig for barnet ditt å både leke og ligge på.


Sebras lekematte består av myke puslebiter og finnes i to forskjellige farger. Sebra lekematte - perfekt ved krabbing og babylek! Sebra er moderne og nytenkende design kombinert med gamle håndverksformer som hekling og strikking.


Mange av produktene er håndlaget i naturmaterialer som tre og bomull. Sebras produkter er kjent for å ha god kvalitet, funksjonalitet og et unikt design. Sebra Interiør lager fantastiske barneromsmøbler og barneromsinteriør. Sebra kombinerer moderne design med gamle håndverksformer. Sebra har kommet med en ny versjon av Kilisengen, nå Sebrasengen, med heve- og senkebunn.


Det meste Sebra produserer er håndlaget og utført i naturmaterialer som tre, ull og bomull. Merk: Av sikkerhetsmessige grunner sendes aldri passord via epost. En koselig lekematte fra Sebra. Bruk lekematten i kosehjørnet på barnerommet, eller rull den sammen og ta den med når dere er ute og reiser. To knapper holder lekematten sammen, og den kan enkelt bæres i det påsydde håndtaket.


Sebra lekematte

Denne fine lekematten fra Sebra er både praktisk og dekorativ. Les tester og omtaler før du kjøper. Gulvet inneholdet totalt brikker og har diameter ø120cm, og er fritt for ftalater og formamid.


Krabbematten gir barnet et mykt og behagelig område å leke på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg