mandag 3. september 2018

Farger til barnerom

Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Alt av Interiør til Barnerommet. Barnemøblene våre hjelper deg å gjøre hjemmet til en god lekeplass gjennom hele oppveksten. Sjekk ut galleriet for masse inspirasjon.


Farger til barnerom

FARGER gjør helt klart noe med oss – det påvirker både humør og trivsel! Produktanbefaling: Vi anbefaler først og fremst SENS, som er godkjent av Norges Astma- og Allergiforbun til barnerom. Er det viktigste for deg å ha robuste og lettvaskede vegger, anbefaler vi LADY Wonderwall. Se flere flotte Sens barnerom , i Sens. Se inspirerende bilder av barnerom og finn de rette produktene.


Marine, Protective and Powder Coatings Jotunkonsernet. Bytt farger på dette rommet. Det gir et delikat inntrykk, og skaper en fin helhet. Kontrastfarger er vi derimot mer forsiktige med å bruke side om side, men med rette fargekombinasjoner, kan kontraster gi fantastisk flotte og unike barnerom. Lek deg med farger , kombiner ulike nyanser av rosa, gult og grønt – og skap et barnerom med et helt eget uttrykk.


Mørke farger blir mer sarte på matte overflater. I rom med mye trafikk kan det snart oppstå skinnende områder på veggen hvis du har valgt en matt maling i en mørk farge. For å unngå dette problemet kan du velge en maling med en høyere glans, og som altså er mer blank, til de mer trafikkerte områdene, som f. Her finner du inspirasjon til hvordan du kan male med SENS på barnerommet. Hovedingrediensen til å lykkes med innredningen på barnets rom er barnet selv! Vi gir deg inspirasjon til hvilke farger dere kan male barnerommene.


La barna glede seg over farger og ikke minst gi kreative løsninger liv! Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Når du skal fargesette et barnerom , kan det være lett å gå for det barnet selv ønsker. Stereotypisk sett er det som regel ganske så sterke, klare farger , og gjerne rød- og rosatoner for jenter og blått og grønt for gutter, sier fargekonsulent Therese Gustavsen hos Flügger Farve Fredrikstad. I et barnerom kan du våge det lille ekstra!


Farger til barnerom

Barn elsker farger og former. Er barna store nok til å ha sine egne synspunkter på hvordan de vil innrede rommmet sine, skal du selvsagt la de være med å bestemme. Det kan bli så fint som bare det!


Her byr vi på inspirasjon til barnerom. Og selv om vi reagerer ulikt på farger , trekker hun frem noen tommelfingerregler du kan ha med når du skal velge farger til barnerommet. Sterke farger på barnerommet stimulerer fantasien og kreativiteten – ikke så rart at barn elsker farger ! Alt sengetøyet vårt til barn er 1 økologisk og ansvarlig produsert gjennom hele leverandørkjeden, og arbeidsvilkårene innen dyrking og på fabrikkene er gode. Velg gardiner med mønster!


Farger til barnerom

Et helt hvitt barnerom kan fort virke uinspirerende og kjedelig. Men aldri så galt at det ikke er godt for noe – da er det nemlig lettere å ta inn mønster og farger på gardiner og tekstiler. Luftballonger tar oss opp i skyene!


Farger på barnerommet - Farger påvirker barn på akkurat samme måte som de påvirker voksne, sier den danske psykologen og forfatteren av boken Din farvepsykologi, Birgitte Hultberg. Hun forteller at ti farger har beviselig innflytelse på stemningsleie og energi. Det er hvit, gul, oransje, rø grønn, blå, lilla, grå, brun og sort. Lek med farger Hoppe, leke, danse og sove. Et barnerom skal fungere til mange formål både dag som natt.


Blå og turkise toner er forøvrig farger som fungerer ekstra godt på soverom når kvelden kommer og man skal finne roen. Ingrid understreker at hun aldri ville malt et barnerom i bare hvitt eller grått. Jeg vil anbefale å gjøre noe med farge på et barnerom. Med farger blir det mye mer spenning i rommet.


Barnerom i duse, deilige farger Med herlige pasteller, stilige kontraster, lekne detaljer og en god dose nostalgi har Ingvild skapt små, personlige universer til. Se vår Stuva-kolleksjon som inkluderer oppbevaring og lagringsplass for barn. Vær leken med farger - tenk kombinasjoner. Mange ønsker stilrene og moderne farger hjemme.


På barnerommet kan du velge å få både i pose og sekk. Bruk for eksempel de fargene du ønsker som en base og tilfør gøye farger og elementer for barna. Innredningen skal ligge til rette for barnas utvikling og gi inspirasjon til kreativ utfoldelse.


Velkommen til verdens nydeligste trekjøkken. Dette lekekjøkkenet fra Sebra er laget i naturfarget og malt kryssfiner, og har lyse farger og et avrundet design som gjør at det tar seg like godt ut i ethvert barnerom som i stuen! Lekekjøkkenet fra Sebra har ovn, to brytere til kokeplatene og en avtagbar håndvask.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg