torsdag 13. september 2018

Rullegardin feste

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Feste stoffet til rullen.


Fjern beskyttelsesplasten fra den selvklebende stripen på gardinen. Montere og henge opp en rullegardin. Smarte og praktiske rullegardiner. Rullegardiner er både vakre å se på og enkle å bruke. Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig.


Reservedel i komplett sett til rullegardin , på Ø mm rør. Komplement til rullegardin. Når du kjøper dit rullegardin på GardinShoppen. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser.


Rullegardin feste

Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen. Vi har også lystransparante rullegardiner som slipper inn lyset. Vi selger rullegardiner og skjermer for vindu i campingvogner og bobiler fra Dometic Seitz og REMIS. Handle Campingutstyr online hos Campingtilbehør4u. Se Norges største utvalg av rullegardiner i alle farger og mål.


Finn din nye rullegardin hos UNIG og få gratis stoffprøver, rimelige priser og lynrask levering. Vi er sikre på at du vil sette pris på våre produkter og nyte dem uten problemer i mange år. Alle våre produkter har års garanti.


Hvorfor skal jeg velge en rullegardin ? En rullegardin er en funksjonell og stilfull gardin til alle vindusstørrelser og er designet for å ta minst mulig plass, så dagslyset kan utnyttes optimalt. Lystett rullegardin med kjedetrekk. Brukes tradisjonelt på soverom men kan fint brukes til andre rom som stue og kjøkken. Bredden kan justeres.


Zebra er en innovativ ”dobbel” rullegardin. Tekstilen har langsgående striper med åpent og lukket felt. Solavskjerming til meget lave priser. Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget.


Viser alle resultater. This feature is not available right now. Please try again later. Den “demper” også vinden som en levegg, men er konstruert slik at den slipper vind igjennom slik at den ikke “blafrer”. Har du en balkong eller veranda over uteplassen din, som fungerer som et tak, kan du feste leveggen til den.


Eller kanskje du har annen type overbygg eller nisje? Takhengt levegg er uansett praktisk og enkel å bruke, - du bare trekker ned duken og fester den. Da låses den og står i spenn. Med Softraise fjær gir den også en barnesikker rullegardin , uten snorer. Kan også motoriseres og betjenes med bryter eller fjernkontroll.


Rullegardin feste

Kombibeslag for feste i tak eller vegg er standard.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg