torsdag 6. september 2018

Maling baderom

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Hos HTH dyrker vi en lidenskap.

Se våre lekre baderomsløsninger her. Fast pris - ingen overraskelser. Se flere vakre baderom og les mer om nyheten LADY Aqua her. Silkematt, vakkert og vanntett.


Uavhengig av fargevalg, stil og atmosfære, skal du male badet, må du bruke maling tilpasset våtrom. Et fint baderom må ikke bestå av fliser og steinmaterialer. Med ny farge kan baderommet forandres til et herlig hjemmespa og bli en avkoblende oase å være i.

Du må gjerne gjøre jobben selv, men vær nøye med å følge maleranvisningene og slurv ikke med forarbeidet. Når du skal i gang med å male er det viktig at grunnlaget er rent, tørt og fast. Nordsjö lager ikke maling som flasser, det oppstår hvis man ikke følger huskelisten RFT.


Se på maling av fliser som en enkel og rimelig måte å fornye dem på, for en periode – for eksempel mens dere venter på en større oppussing. Vi tilbyr alt av maling og utstyr til oppussingen innen- og utendørs. Vi tilbyr et bredt sortiment av blant annet panellakk til å lysne uttrykket på eksisterende eller nyoppført panel.


Hvorfor baderom oppussing koster så mye? Baderom oppussing krever ulike typer av håndverkere, for å renovere et sertifisert og godkjent bad. Alt fra en elektriker, til flislegger, rørlegger og membranleggere med høy kompetanse involveres i arbeidet om å gi deg et bad som vil vare i mange år og som vil øke boligverdien.


Men hvis du ser på det fra en annen side, så ville tapeten vært ennå et ekstra lag med beskyttelse, mellon maling og gipsen. Våtromssystemet, som består av tapet, grunning og maling , er klassifisert som vanntett (i Sverige). Det åpner for bruk der vann har direkte kontakt med veggen.


Løsningen anbefales til alle typer vegger: puss, betong, gipsplater, sponplater o. Vår butikk-kjede består av kvalifiserte forhandlere i hele Norge og Sverige. GRÅTT BADEROM Baderom i gråtoner er alltid stilsikkert og går aldri av moten. I vår egen fargebank har vi sterkt fokus på de vakre grå nyansene ‘Still Grey’ og ‘Slate Grey’, men du kan velge akkurat hvilken NCS-farge du vil til dine baderomsmøbler fra INR.

Grå dusjglass gir et sobert utseende som forplanter seg i hele badet. Vi har alt fra gulvmaling og gulvlakk, til betongolje fra malingseksperten Trestjerner. Vi skal ha baderom hvor det blir panel i himlingen. Panelen er ubehandlet og målet er at den skal være hvit uten at kvister etc synes når den er ferdig behandlet. Vi har både dusj og badekar på badet i tillegg til normal baderomsinnredning.


Ulike typer maling har ulike egenskaper. En vanntynnet acrylmaling vil som regel virke blankere enn en oljebasert med identisk glansgrad. Det er misforståelse at blank maling er mer slitesterk enn matt - blank maling er lettere å holde ren. Bruk høyere glansgrad på list og dør, mattere maling på veggene og mattest i taket. Her finner du alt til ditt baderom.


Vi har stort utvalg og gode priser på baderomsinnredninger, møbler, servanter og fliser og mye mer. Underlaget skal ha en temperatur på minst grader, for at malingen skal herde. Den fordeles med korthåret rull.


Mal vått i vått, ellers risikerer du nyanseforskjeller. Som regel kreves det to strøk maling. Sørg for god utlufting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg