tirsdag 4. september 2018

Harmoni maling test

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Kjøp på nett eller i butikk.

Tilsvarende produkt i Jotun er Lady Sens. Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind. Se utvalget av maling. I en tidligere test utpeker denne malingen seg spesielt bra på nettopp områder som vaskbarhet, flekkfjerning og slitestyrke.


Skal du male på kjøkkenet eller barnerommet, kan det med andre ord lønne seg å sjekke ut denne typen maling. I prissammenlikningen har de sett på malingsforbruk, altså hvor mange kvadratmeter du kan male med en liter maling. Dermed har produktene i testen fått dårlige forhold.

Beisen ble påført etter produsentenes anvisninger, og denne gangen ønsket vi å se om røffe klimatiske forhold ville influere på resultatet. Derfor gjennomførte vi en identisk test både i innlandsklima på Østlandet og på Titran, helt ytterst i havgapet på Frøya utenfor Trondheim. Ifølge Hjort ser halvveisresultatene ganske like ut som de har gjort i tidligere tester.


TESTPANELER: Bærekraftsjef i Folksam, Karin Stenmar og malingsekspert Stefan Hjort. Annie Helen Pedersen synes testens tynneste maling var den beste, men poengterer at hvis man ikke har så mye maleerfaring, kan det være lettere å male med en fyldigere maling. Da er sjansen mindre for at du påfører for mye og malingen begynner å renne.


I denne testen er ikke prisene tatt med i vurderingen. Vår vakreste maling noensinne er nå enda mattere og enda vakrere, forteller Lisbeth Larsen. Harmoni Hotel Batami Batam Island.


Den supermatte overflaten gjør at fargen ikke blir så overveldende og prangende, særlig om du skal male et helt rom, mener Cecilie Molvær Jørgensen. Som overskriften forteller så lurer jeg på hvilke hus maling som er best ? Det er jo mange produkter ute på markedet men finner egentlig ikke noe nyere tester på dette. En grå mellomtone, med et hint av gult i. Ren og lekker i uttrykket. Passer til en mengde andre mer kulørte toner.


TO ÅR MED TEST : Miljøsjef i Folksam, Karin Stenmar og malingsekspert Stefan Hjort.

Folksams malingsekspert Stefan Hjort i rapporten. Du har billig billig maling og du har litt rimligere maling. Gjøco, norsk produsent, har bla Scala interiør maling , denne er så godt som lik lady interiør, men til en litt lavere pris. Beste Pris-Garanti - Få opp til.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Backed by clinical evidence. Han har mye erfaring på det tekniske, men har først og fremst fokus på å hjelpe varehusene på å bli bedre på salg i butikk og kundebehandling.


Klikk deg gjennom vår malingsvelger for å finne riktig farge og maling til ditt behov. BUTINOX har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilken farge, siden malingen kan brukes både på slettvegg, panel og list, vi kaller det 3-i-1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg