mandag 10. september 2018

Smarte løsninger hus

Smarte løsninger hus

Med smarte produkter er det hjemmet som tilpasser seg deg, og ikke omvendt. Med produktene våre for automatisering av hjemmet, smartbelysning, trådløse høyttalere og ladere og andre smarte produkter kan du få hjelp til mye hjemme. Vi bruker selv mange av produktene våre i hverdagen.


Smarte løsninger hus

Målet er ikke å ha størst utvalg, men å ha de beste varene! Vi har utleveringspunkt hos Klaververkstedet Musikksenter AS hvor du kan hente varer i butikkens åpningstider! Et smarthus er en intelligent bolig som tilpasser seg deg og din familie for å sikre dere maksimal komfort og sikkerhet, samtidig som dere holder energibruket til et. Dine meninger teller for oss. Gulv er det vanskelig å gjøre noe med i etterkant, så vær sikker på at det er riktig.


Jeg ville også vurdert skapplass på ba av erfaring vet jeg at de gjerne kan spare der. Garderobe kan det være like greit å ta i etterkant, mens om dere ønsker endringer på kjøkken må det gjerne koordineres med elektriker og rørlegger og dermed potensielt greiere å ta med utbygger. Ikke alle har nybygde, moderne hytter. Noen sverger til den enkle stilen, men det betyr ikke at den bør være helt ribbet for smarte løsninger.


Det kan være nybyggede lavenergihus nesten uavhengig av strømnettet, eller boligeiere som har bygget om hjemmet til et avansert smarthus. Men vi er ikke bare på jakt etter energi- løsninger eller smarthus. Nå kan du enkelt få oversikt over hjemmet eller hytta på mobilen. Løsninger for smarte hjem blir stadig mer populært. Med smarthus fra Sensio har du fremtidens styringssystem allerede i dag.


Et Sensio Hjem er et smarthus som gjør livet enklere og mer komfortabelt. Det er når vi kobler de smarte enhetene sammen med smarte sensorer, at vi kan gjøre smarte ting. Som for eksempel her, der en smartplug er koblet til en lyssensor, slik at radioen på badet slår seg av og på sammen med taklyset - men bare i et gitt tidsrom.


Du trenger ikke å bo smått for å trenge smarte løsninger – og møbler – når du har barn. Med massevis av leker er det godt å kunne gjemme unna det meste i dype skuffer og skap. Smarte møbler for barn. I de åpne hyllene kan du vise frem finstasen! En seng med oppbevaring er rett og slett genialt på et barnerom.


SMARTE løsninger eller tradisjonelt bygg? Listen over oppkoblede enheter vokser stadig, og inkluderer for eksempel løsninger innen smart lysstyring, varmestyring, brann og innbruddsalarmer eller nøkkelfri dørlås. Som den sentralstøvsugeren i sokkelen på kjøkkenbenken, der en liten luke kan åpnes og smulene bare kostes inn og suges vekk.


Store åpne vindusflater og dører ut i hagen Vi ønsket å skape et hjem der uteområdet skulle være lett tilgjengelig. Bremnes er en drøm for de som ønsker et hus med mange gjennomtenkte detaljer. Dører er ikke som før.


De kan bli enheter i ditt smarte hus , som så mange andre produkter og løsninger. Våre arkitekter tilpasser alle tegninger til din tomt. Systemene må snakke med hverandre, og de må være enkle å forstå. Først da blir det bra nok for ingeniør og forbruker Terje Fjeldvig fra Drøbak.


Smarte løsninger hus

Her tar jeg imot gode råd ved husbygging. Hva bør jeg huske på? Dette er enebolig på 2. Styring og kontroll av husets elektriske løsninger kan alle få til. Hvor avanserte styringsmekanismer du er ute etter, er opp til deg.


Det første du må ta stilling til, er om du ønsker et komplett smarthussystem, eller om du vil gjøre huset ditt smartere ved å tilføre smartere enkeltprodukter eller - løsninger. Tre gode løsninger Det er særlig tre løsninger som skiller seg ut som praktisk, men har du spesielle behov eller stor kreativitet finnes det helt sikkert også flere gode løsninger. Et hus med etasjer, hvor alle soverom er i 2. Allerede det med vaskerom i kjeller er tungvindt, føler jeg (det har vi). Med mange familiemedlemmer kan det fort bli mye rot i hjemmet.


Smarte løsninger hus

Vi viser deg seks smarte løsninger som kan gi deg oversikt i kaoset. Spiseplassen skal være både praktisk og hyggelig. Der vil vi ha fine oppbevarings­ løsninger som både holder orden og gir god stemning.


Veggbokser gir mulighet for oppbevaring av praktiske ting som salt og pepper, gryte­underlag og servietter, sammen med bilder og pynt. Holmen er et praktisk og sjarmerende hus , hvor smarte løsninger ikke går på akkord med særegne detaljer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg