mandag 17. september 2018

Farger jotun

Her finner du farger og inspirasjon til din malejobb. Se bilder og farger fra ulike rom og områder. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de. Her får du hjelp til å finne det rette.


Mer enn noensinne er vi opptatt av å gjøre omgivelsene våre.

Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Jotun utvider derfor kontinuerlig sortimentet av farger som kan blandes i LADY Perfection og LADY Minerals. Totalt har vi nesten farger tilgjengelig i LADY Minerals! I fargekartet Våre vakreste farger er over disse representert – og markert med en liten stjerne.


Jotun tilbyr farger som er spesialdesignet, og utviklingen er først og fremst basert på estetikk, fremfor matematikk, forteller senioringeniør Kristin Andersen fra Jotun Colour Technology Lab. Farger skal handle om estetikk. Det betyr at fargene lages av oss, males opp på store overflater, vurderes og justeres, før de endelige.

En lun, flott mørk gråtone. Perfekt kombinasjon til en mengde andre kulørte farger ! Alt fra gylne gule, grønne, oransje, røde, blå og turkise for å nevne noen. En svært anvendelig farge med andre ord. Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun. Det handler om tankesett og livsstil.


Det nye fargekartet presenterer tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler. Grønt er en farge vi assosierer med naturen, og en farge som oppleves som både beroligende, frisk og avslappende for oss mennesker. Det kan derfor være godt å leve i grønne rom, om du får den rette nyansen som er tilpasset rommet den brukes i. Jotun opp gjennom årene utviklet en lang rekke gode grønnfarger. Alt du trenger av bo- og byggevarer.


Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


I år lanserer vi nye, flotte farger i både JOTUN DryTech Mur og TREBITT Terrassebeis!

Blant murfargene tilbyr vi nå et bredere utvalg av gode, jordnære grå og gråbeige farger som er perfekte grunnmurfarger. DUSE FARGER : Du vil ikke savne hvite vegger – vi lover! Interiørglade nordmenn har lagt sin elsk på den robuste og slitesterke malingen, og det er ikke uten grunn: LADY Wonderwall er kåret til best i test og er markedets mest robuste veggmaling.


Jotun har delt trendene inn i tre kategorier: Refine Raw og Calm. I fjor gikk Jotun litt bort fra gråfargene, mens i år ser vi en kombinasjon av brente, duse rødtoner, gyldne gule- og grønne nyanser og nøytrale beige og grå farger. Jotun er uten tvil Norges mest populære produsent når det gjelder maling i hjemmet. De har et enormt utvalg av farger til alle rom i huset.


Blogginnlegg om hjem malt i fargen xxxx fra Jotun har blitt satt stor pris på, så her samler vi alle av disse slik at du enkelt kan finne din favorittfarge. MAXBO-ekspert Pannberg har tro på at en del av de nye Jotun -fargene kan bli bestselgere denne høsten. Blå- og grønntoner er farger det allerede selges mye av.


Jotun mener også terrakotta og gammelrosa vil bli trendfarger. Jeg tror nok det tar litt tid før folk tør å bevege seg i den retningen, men du trenger jo ikke male hele stuen. Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg