onsdag 5. september 2018

Ferm living speil

Ferm living speil

Ferm Living - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå!


Ferm living speil

Viser alle resultater ↓. Plant box, mørk grønn, fra ferm LIVING. Elegant og tidløs plantekasse i pulverlakkert metall. Nydelig med blomster og planter, men kan også brukes til bøker, leker, ulike pyntegjenstander eller som en dekorativ romdeler.


Denne tidsløse og elegante plantekassen med sine delikate og slanke ben i pulverlakkert metall, kan brukes til alt fra planter, bøker eller kanskje barnas leker eller som et avlastningsbord. Du kan også bruke plant box som en romdeler, til å lage små stileben eller koselige hjørner i større rom. Skap din egen oase med vakre planter. Kan brukes både inne og utendørs. Fra deres base i København har de opp gjennom årene utviklet en distinkt og selvsikker stil som gir liv og skjønnhet til ethvert hjem.


Ripple, fra ferm LIVING. Sett med fire forkjellige munnblåste glass, med vertikale riller som skaper et raffinert og sterkt uttrykk. Bruk glassene og dekk et flott frokost-,lunsj-eller middagsbor like fine til hverdags som til fest. Glassene kan stables.


Sortimentet byr på tilbehør til hjemmet, møbler og belysning, hvor alle produktene har et sjarmerende og moderne uttrykk. Meget dekorativ med planter, men kan også brukes til for eksempel bøker. Munnblåst og håndlaget glass med en klassisk form som passer til alle typer musserende vin. Kan også brukes til dessert eller forretter.


Kan vaskes i oppvaskmaskin. Gratis frakt og levering innen dager! Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Finn laveste nettpris her.


Speilet Adorn Mirror fra ferm Living , er utsmykket med et elegant messingoppheng. Dette rektangulære helspeilet er som et vakkert smykke på veggen din. Adorn kan både henges opp i messingstangen, rett på veggen med skruer eller stå på gulvet. Dette speilet kommer i to størrelser, og dette er det største.


Ferm living speil

Fra det danske merket finner du populære produkter med fokus på funksjonalitet og autentisk design. De fargede speilene egner seg veldig godt som dekorasjonspeil i stuen, gangen, soverommet o. Nydelige, munnblåste glass, med vertikale riller som skaper et raffinert og sterkt uttrykk. Med passion for autentisk og funktionelt dansk design laver vi møbler og interiør, der skaber rum til at være den du er. Arosa speil er en lekker og stilren nyhet i vår modern lux collection med rette linjer og et rent uttrykk.


Overflaten er i sort eikefiner med struktur for naturlig følelse og et moderne og tidløst uttrykk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg