onsdag 12. september 2018

Liten hylle

Liten hylle

Våre hyller hjelper deg med å få plass til yndlingstingene dine. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her.


Liten hylle

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Oppbevaring til lave priser. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem.


Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen. Med et bredt utvalg i ulike former og størrelser vil du garantert finne noe som passer inn i ditt hjem. Har du en CD-samling som du vil vise frem, da har vi CD- hylle som kan romme den gode musikken.


Liten hylle

Husk å feste bokhylla og andre møbler til veggen slik at de ikke velter. Hylle til vegg: smart og lekker oppbevaring. En vegghylle kan ha mange funksjoner og løse flere ting på én gang.


Men vegghyller kan også være flotte og dekorative møbler som tilfører det lille ekstra til et rom. Gi hjemmet et personlig touch og vis frem dine favorittbilder og pyntegjenstander med nye hyller. Velg blant sesongens Hyller og oppbevaring i mange ulike modeller.


Handle enkelt online hos ellos. Trillebor traller og annen oppbevaring med hjul. Utnytt et tomt hjørne og heng opp en praktisk liten hylle laget av en tidsskriftsamler.


Carbon Black fra Clas Ohlson, kr skruer drill SLIK GJØR DU: 1. Spray tidsskriftholderen i ønsket farge og la den tørke. Vi tilbyr også komplette hyllesystemer, også hylleplan som kan settes i eksisterende hyller, men også for å feste på veggen som for eksempel en bildehylle. Til deg som vil ha en hylle bak sofaen er en vegghylle et perfekt valg. En vegghengt hylle er ikke bare en fin innredningsdetalj, men også en plassbesparende oppbevaringsløsning.


Bao-Nghi Droste Studio. Liten , svart hylle fra Vipp, 92 er laget av en 3mm tykk aluminiumsplate. Den stemples ut, og formes til en U-form, som gir deg to hylleoverflater.


Hyllen kommer med sklisikker silikonmatte, som kan vaskes i maskin. Hyllen monteres med en usynlig brakett - dette gir et lekkert, flytende inntrykk, 8mm fra veggen. Vipp Hylle liten i pulverlakkert aluminium med fingerskruer i børstet stål, har en sklisikker gummimatte i silikon på hver av hyllene. Dette er en fin hylle for deg som har liten plass på kjøkke eller ba eller bare som en lekker dekorhylle. Den finnes også i en stor variant.


Veggheng med festebranketter. Folded hylle liten Folded fra Muuto er en liten praktisk vegghyllen for alle rom. Hyllen er designet av Johan Van Hengel og er laget av en hel plate som bøyes til ønsket form. Den har dessuten en liten lomme som separerer tingene dine.


Utnytt et hjørne til en liten hylle eller en kommode i en lekker farge, og få et blikkfang på kjøpet. ORION Hylle Liten Hvit - Hylle. Utførelsen i aluminium minner mye om kunstsmie.


Liten hylle

Lett og luftig nettinghylle som framhever dine innredningsdetaljer på beste vis. Beskrivelse: Nettinghylle av pulverlakkert metall. Dekorativ hylle med elegant utskjæring Vakker, hvit hylle i en liten størrelse med elegant og antikt look og vakker, dekorativ utskjæring.


Hylla er beregnet til oppheng på en vegg, og kan brukes til mange formål, f. Den er tilgjengelig i sort eller hvit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg