torsdag 13. september 2018

Kalkmaling fargekart

Søk fargekart kalkmaling. LADY Minerals kalkmaling tar naturen på alvor, og resultatet blir både matt, mykt og varmt. Fargene vi har valgt er trygge, gode og velkjente nyanser som er vakre på vegg. Teksturen er tidsriktig matt, og danner grunnlaget for et rått, industrielt og tidløst uttrykk. En perfekt kulisse for design og håndverk i keramikk og deilige tresorter.


Nå er det også enda enklere å finne din kalkmalingsfarge.

Nytt digitalt fargekart. De varme, naturlige fargetonene kan både fremstå røffe og industrielle, men også myke. Kalkmaling på fliser. Vintro i svart-hvitt. Mer enn et fargekart.


I sum er IDENTITY mer enn et fargekart. Det er essensen av omfattende og dyptgående trendundersøkelser, og viser hvordan vårt indre liv kan påvirke og forme våre ytre omgivelser. Det er trygge, velkjente LADY-farger som er spesielt utviklet for vegg.


Se og bestill fargekartet her.

Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. Fargekart med Lady minerals kalkmaling farge, og noen fargeråd for å lykkes med produktet. Jotun tilbyr også gratis utsendelse av alle sine fargekart. Nordiske farger med fransk-touch.


Bestill Jotun Fargekart og brosjyrer hjem i postkassen – helt gratis! Perfekt i vintage-stilen. Alle fargene finnes i 1dl og 7dl. Jotun anbefaler imidlertid Lady Supreme Finish når du skal male møbler.


Nå har nordmenn trykket de spesielle malingene med en helt særegen overflate til sitt bryst. Dødmatt og livlig er nemlig ikke lenger selvmotsigende! Trendekspertene har lenge varslet at en matt bølge er på vei, i alt fra bilindustri til mote og sminke. I områder med risiko for slitasje, fukt og vannsøl anbefales påføring av Gjøco Sealer. Benyttes på bygningsplater, puss,betong og sparklede overflater.


Verktøy rengjøres med vann. På LADY Inspirasjonsblogg får du gode råd og fargetips når du skal pusse opp. Se fargekart , kombinasjoner og hvilke hvite nyanser du skal velge.


Vakre kalkede vegger. Mange sier med begeistring at det GØY å male med kalkmalingen.

Det er moro og endelig få utfolde seg lekent og kreativt med malerpenselen. Vår Fresco kalkmaling er en 1 økologisk og bærekraftig produsert naturlig maling, sammensatt av lesket kalk og naturlige fargepigmenter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg