tirsdag 18. september 2018

Folie vindu enveis

Folie er en effektiv og måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. Sjekk ut Folie Vindu Enveis. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Du får ingen folie som kan gjøre dette annet enn sandblåstfolie som slipper lys gjennom men hindrer både ut og innsyn. All annen folie vil favorisere sikt fra den mørke til den lyse siden. Det går ikke å trylle slik at man får enveis sikt uansett lysforhold. Min misjon er å gjøre oppussing enklere slik at enhver kan skape drømmehjemmet sitt, uavhengig av budsjett eller situasjon!


Jeg er stolt av å kunne tilby Norges største utvalg av selvklebende folie til møbler, interiør og vindu , i tillegg til flere innovative nyheter som gjør oppussing enkelt. Håper du finner noe som faller i smak! Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt. Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så. Hvis du vil skjerme av vinduet helt, kan du også bruke vår vanlige standard folie , som finnes under Folie til flater.


Men vær oppmerksom på at det ved bruk av særlig mørke farger er økt risiko for at ruten kan sprenge. For privatliv og sikkerhet er vår enveis speilfilm løsningen. Speilfilmen fungerer sammen med forskjellen i lysnivået mellom rommene for å skape et perfekt speil ute og en klar gjennomsiktighet fra innsiden.


Selges i løpemeter eller spar enda mer ved å kjøpe en hel rull på meter. Har du folie på rull, ta nøye mål av vinduet, og kutt folien til. Spray vann som er blandet ut med litt oppvaskmiddel på vinduet.


Når du skal legge på folien, starter du på toppen av vinduet, og stryker nedover. For å fjerne resten av boblene, start på midten, og stryk over vinduet med en børste eller nal. Selvklebende folie som metervare.


Vi har et stort utvalg av forskjellige typer folie for dekorasjoner for kontor og hjem, eller kanskje til bilen din. Vindusfolien monteres med vann og statisk elektrisitet noe som gjør at folien kan enkelt fjernes igjen uten å etterlate merker – og den kan brukes om igjen så mange ganger man vil! Kolleksjonens høye kvalitet og tykke folie gjør den veldig enkel å montere, samt at den gir et mer autentisk frostet vindu.


Vinduet er belagt med et delvis reflekterende belegg. Når du står på den lyse siden vil det reflekteres så mye lys at det oppfattes som et speil. På den mørke siden vil det sive gjennom nok lys til at det oppfattes som et vindu.


Hvordan toalettet du linker til virker om kvelden er jo interessant. Mange butikker og kontorer bruker folie til å skjerme for innsyn direkte inn til hyller, varelagere eller produksjonsutstyr. Vi leverer blank, matt, frostet, lystett eller frostet folie – avhengig av hva som passer til din grafiske profil og fasaden det skal monteres på.


Vi gjør det enkelt for deg! Forbipasserende og naboer kan være hyggelig, men kanskje har hverken de eller du lyst til at de skal kikke rett inn på badet ditt? Det kan være en god investering i fremtidig helse, å utstyre barneværelse og andre rom som barn oppholder seg, med folie med UV-stoppende egenskaper. Redusert UV-stråling er selvfølgelig bra for helsen, og har dessuten andre meget viktige funksjoner: Når UV-stålene stoppes, hindres også falming av alt som er i værelset.


Innsynsfilm er en del av spesialfilmserien som hindrer innsyn på forskjellige måter. Det kan være frostet film som en del av en dekor, en enveis reflekterende speilfilm, eller en blokkeringsfilm som hindrer all form for sikt begge veier. Vi i Foliebutikken tilbyr folie til vindu og glass av høyeste kvalitet. Vi bryr oss om at produktet du kjøper skal tåle både vær, vind og vindusvask, slik at det holder i mange år. Uansett om det er folie til glassdøren på badet, eller stuevinduet har vi et produkt som vil passe ditt behov.


Hvor fikk du tak i denne enveis rullegardinen? Den høres jo perfekt ut - utsyn slik at man slipper klaustrofobien og samtidig hindret innsyn. Takk for forslagene deres folkens! Kom gjerne med flere, da problemet ikke er helt løst enda - mange av vindusfilmene jeg har funnet er ok, men de gir litt sånn lett klaus følelse når jeg ikke får.


Folie til vinduer er printet med UV-blekk som gir fargeekte og meget skarpe printer. Beskyttelse mot innsyn. Her kan du se hva vi har av vindusfilmer. Disse brukes mot innsyn gjennom vinduer, dusjer etc. De kan også brukes som dekorasjon – klipp ut.


UV-STRÅLER Stenger ute opptil av solens UV-stråler, slik at møbler og gulv beskyttes effektivt mot bleking. Filmen reduserer også gjenskinn i TV – og Pc. Solfilmsenteret er forhandler av solskjerming og solbeskyttelse med solfilm. Folie på vinduene er et rimelig og mer attraktiv alternativ til tradisjonell solskjerming som screens, utvendige persienner og markiser.


Dette er produktene vi er vant med å bruke som solskjerng i våre hjem og på arbeidsplassen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg