tirsdag 25. september 2018

Fine blomsterpotter

Vi hjelper deg med å sette et personlig preg hjemme, både inne og ute. Velkommen til oss i det grønne. Finn ditt hagesenter her! Sjekk ut fine blomsterpotter. Ting har et stort utvalg av dekorative vaser, potter og blomsterpotter til å pynte opp hjemmet ditt.


Fine blomsterpotter

Hvorfor ikke gi pottene et nytt liv med et par strøk med murmaling? Se hvordan du får fine blomsterpotter som passer til din stil! Nå har vi fått inn mange nye flotte utepotter for sommersesongen.


Du kan velge mellom stilige blomsterpotter i plast, keramikk og kurver. Pottene finnes i mange forskjellige former og fasonger. Så nå har du mulighet til å få det ekstra fint på terrassen med frodige krukker. Grønne planter og vakre blomster tilfører uteområdet en ny dimensjon. Hos JYSK finner du blomsterpotter i forskjellige størrelser, materialer og design.


Store blomsterkasser kan enkelt gi terrassen en følelse av hage, mens mindre blomsterpotter kan plasseres i en klynge slik at du kan blande mellom grønne og fargerike planter. Inneplanter hører naturlig hjemme i flotte blomsterpotter. Hos oss finner du mange varianter som passer til både plantene dine og innredningen ellers. Store og små utendørs blomsterpotter i forskjellige farger og stiler. Blomsterkasser og pidestaller til å ha utendørs.


Se hele utvalget utepotter på ikea. Med potter og krukker kan du gjøre forandringer og finne nye måter å pynte opp med planter på, både inne og ute. Om du har lite gulvareal så anbefaler vi våre ampler, hengende blomsterpotter.


Fine blomsterpotter

Plassbesparende og kult. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Interiørbutikk på nett!


De har liksom alltid vært der, solide og tåler norsk klima godt. I dag finnes det også gode alternativer i plast, som har samme fasong og farge som de tradisjonelle keramikkpottene. Vi har stort utvalg og vidt spekter. Ecopots er moderne og holder seg like fine i mange år.


Her har vi kombinert klassisk design med fokus på bærekraft. Pottene er laget av resikulert plast, men ser ut som de er laget av betong. Det resirkulerte materiale gjør at pottene både er bærekraftige, veier lite, er frostsikre og ikke knuser.


Lekker og stilren vase i keramikk, designet av Catrine Åberg. Vasen er håndlaget og håndmalt, og den myke, matte overflaten har blitt Ball-vasens signatur. Vasen er nydelig med friske stilkblomster eller enkle grener, og med sitt enkle design passer den inn i ethvert interiør. Tilgjengelig i mange fine farger. På loppemarkeder og i gjenbruksbutikker er det som regel mye blomsterpotter å velge i. Tror de fleste som arbeider i gjenbruksbutikker og som har arrangert loppemarked vil nikke gjenkjennende til at det er ganske så store mengder potteskjulere som blir levert inn.


Fine blomsterpotter

Prøv deg på å støpe fine lysestaker og små blomsterpotter. Her kan du lese mer om vår oppskrift til nybegynnere som vil prøve seg på betong. Disse fine eksemplene på bildene over er laget av Øydis B. Fine til både hverdags og fest.


Se så fine drikkebrikker! Begynner du i dag er de ferdig tørket til selskap på lørdag. Kilde: Apieceofrainbow. Kun fantasien som stopper. Det meste i et hus kan du lage av betong.


Til og med et bord som er som skapt. Her har du mange typer blomsterpotter å velge i, forskjellig materiell, størrelse og farger. Nye friske fargerike roser. Ferdig snittet og pakket i cellofan.


Hagekryss til 9- Lavendel, store kraftige til 19- osv osv osv. Eller i parkeringshuset rett over gata.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg