torsdag 20. september 2018

Fiesta solstol

Fiesta solstol

Kjøp stilige designede hagemøbler. Sammenlign pris med oss. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Fiesta Soft er en vinner blant fluktstolene.


Fiesta solstol

Den tykke puten gjør at du sitter lunt og godt selv på en kjølig kveld ute. Den kan enkelt reguleres i fire posisjoner og kan slås sammen når du ikke trenger den. Kombiner gjerne din solstol med andre artikler fra vårt store hagemøbelsortiment. Vi tilbyr også puter til solstoler som posisjonsputer, baden-baden puter og dekkstolputer som forhøyer komforten enda litt til.


Vi tilbyr allitd lave fraktkostnad og levering til hjemmet når du kjøper din solstol hos oss. Ryggens posisjon kan justeres i fire forskjellige stillinger, og når man legger den sammen tar den meget liten plass. Puten kan lett tas av og på og kan også vaskes i vaskemaskin. Les tester og omtaler før du kjøper. Dette er en komfortabel og stilren solstol.


Solstol , Kan lett foldes sammen, er enkel å ta med. Har en super sittekomfort, og tåler vann. Perfekt på alle steder hvor plassen er begrenset. Praktiske og behagelige utemøbler.


Len deg tilbake i en komfortabel strandstol på stranden, i en hengekøye blant trærene eller på en solseng i hagen hjemme. Chico er en praktisk sammenleggbar krakk som passer perfekt til solstolen Fiesta. Stolen finnes i en rekke farger. Bruk Chico som fotskammel eller ekstra sitteplass. Krakken er i vedlikeholdsfri aluminium og et spesielt lerretstoff som gjør den enkel å vedlikeholde.


Fiesta solstol

Fiam er en ledende leverandør av hagemøbler i Europa. Fiams desidert største bestselger, er alles favoritt, solstolen Fiesta. Den er helt fantastisk å sitte i, av super kvalitet og veier lite. Fås både i Texfil og med myk pyte. Søk etter solstol på Kelkoo.


Setet er formet for å sikre maksimal komfort for ryggen og nakken. Enkel å rengjøre takket være det motstandsdyktige stoffet. Fantastisk sittekomfort med den myke puten som følger med. Anbefales på det sterkeste til hagen, terrassen eller på hytten.


Fiesta solstol

Rammen er av italiensk aluminium av ypperste sort som er ekstremt sterk og lett. Ramen är tillverkad i aluminium och den avtagbara dynan i UV-beständigt tyg. Komfortabel og minimalistisk solstol med behagelig pute som gjør at du sitter meget godt.


Du kan justere stolen i fire ulike posisjoner, den kan enkelt foldes sammen og er svært lett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg