fredag 21. september 2018

Fiesta soft solstol

Fiesta soft solstol

Kjøp stilige designede hagemøbler. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Sammenlign pris med oss. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


Fiesta soft solstol

Fiesta Soft er en vinner blant fluktstolene. Les tester og omtaler før du kjøper. Setet er formet for å sikre maksimal komfort for ryggen og nakken.


Anbefales på det sterkeste til hagen, terrassen eller på hytten. Rammen er av italiensk aluminium av ypperste sort som er ekstremt sterk og lett. Den tykke puten gjør at du sitter lunt og godt selv på en kjølig kveld ute. Den kan enkelt reguleres i fire posisjoner og kan slås sammen når du ikke trenger den.


Ryggens posisjon kan justeres i fire forskjellige stillinger, og når man legger den sammen tar den meget liten plass. Stolen finnes i en rekke farger. Puten kan lett tas av og på og kan også vaskes i vaskemaskin. Fantastisk sittekomfort med den myke puten som følger med. Den behagelige puten gjør at du sitter godt over tid.


Laget av vedlikeholdsfri aluminium og puter i det slitesterke stoffet olefine dralon. Solstol FIESTA SOFT i aluminium med avtagbar dyna (tvättas i grader) i grått. En solstol som är slittålig, flexibel och bekväm. Solstolen är ställbar i fyra olika lägen, mycket lätt och är ihopfällbar.


Fiesta soft solstol

En underhållsfri och vädertålig solstol ! Läs gärna våra skötselråd för utemöbler! Fiam produserer moderne utemøbler av høy kvalitet som kan brukes året rundt, både på hytta og hjemme i hagen. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Ready to welcome every rest necessity in its soft and textile hug. The removable cushion makes it a very practical and always beautiful armchair, thanks to the materials and the easy mantainace.


Deilig sittekomfort i kombinasjon med at den er lett å slå sammen gjør denne. Lätt, lyxig och med en mjuk avtagbar dyna. Dette er en komfortabel og stilren solstol.


Fiesta soft solstol

Ha den på altanen, vid poolen eller ta den med till stranden. Ryggstödet är utformat för bästa möjliga komfort för ryggen. Fiam er en ledende leverandør av hagemøbler i Europa.


Fiams desidert største bestselger, er alles favoritt, solstolen Fiesta. Den er helt fantastisk å sitte i, av super kvalitet og veier lite. Fås både i Texfil og med myk pyte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg