tirsdag 11. september 2018

Fargekart utendørsmaling

På utkikk etter utemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Sjekk ut utendørsmaling fargekart. Maling er en dekkende behandling for treverk.


All maling fra Jotun er utviklet, testet og produsert i Norge.

DRYGOLIN fra Jotun har eksistert i godt og vel år. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Denne siden er full av gode tips til fargekombinasjoner og andre råd som gjør fargevalget ditt mye enklere.


Fargekartene er retningsveiledende og fargene kan variere med underlag, lysforhold og glansgrad. Gjøco kan ikke stå til ansvar for fargeavvik. For å hjelpe de som skal male frem til et godt fargevalg, har Jotun nå samlet sine mest populære og tidløse utefarger i et nytt fargekart for hus, mur og uterom.

Dette er en svært populær mørkere grå tone. Nytt fargekart med farger som passer på vegg sammen med dine personlige interiørdetaljer, på lister og dørkarmer samt nye bruktfunn. Se fargekolleksjonen.


Velg rom og lek med våre nye farger! Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset. Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Søk utendørsmaling fargekart.


Eksteriørmaling er med på å beskytte huset ditt mot vær og vind. Velg mellom ulike produkter som bevarer underlaget og er utviklet for norsk klima. Butinox Futura gir års skriftlig garanti på farge og glans. I vårt digitale fargekart får du utfyllende fargeinformasjon og tips til fargekombinasjoner for hele huset, også grunnmur og terrasse. Se våre populære utendørsfarger og finn fargekombinasjonene til ditt hus!


Selvrensende egenskaper. Svært lavt skittopptak gjør at svertesopp og skitt har vanskeligere for å feste seg. Huset er ikke ferdigbehandlet før grunnmuren er malt, og du vil ofte oppleve at murfargen er den viktigste tilleggsfargen du velger.


Den forankrer huset i terrenget, og skaper en fargebro mellom huset og omgivelsene.

Finn ut hvor mye maling du trenger. Prøv vår interaktive fargevelger. Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg