fredag 14. september 2018

Fargepalett interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.


Her er Dagny Thurmann-Hoelseths oppskrift til hvordan du kan lage en god fargepalett til rommene. Vi har designet det nye fargekartet, Rhythm of life, med stemninger du lett kan gjenskape i din bolig.

Du kan gjøre mye med farger. Se i filmen øverst her hvordan du lager din egen, helt perfekte fargepalett. Fargekartet kan du hente hos din nærmeste Jotun-forhandler. Velg farger som går ton-i-ton eller gå for stilfulle kontraster.


Farger er kraftfulle – og de påvirker ikke bare utseendet til ting men også hvordan man føler seg til sinns. Når det kommer til interiør finnes det enkle forholdsregler som gjøre det litt lettere å velge. Dette innlegget er basert på et utdrag fra en artikkel i HYTTELIV hvor Nina, vår eminente fargedesigner, lagde forslag til fargepaletter til hytta.


Denne stilen er behagelig og rolig, nesten en litt klassisk stil, men allikevel ny.

Fargene er delikate, nude og i ulike rosa variasjoner. Inspirert fra Nilen og ørkenen rundt, med naturelementer som strå, fjær og lune farger. Dette er oppskriften vi ofte kaller ton-i-ton. Når du har funnet kulørtonen til den brune hovedfargen, kombiner du den med lysere og mørkere nyanser i samme kulørtone.


KULØRTONELIKHET: Her er utgangspunktet én farge på fargesirkelen. Det å skulle velge farger til et helt hus, samtidig som gulv, fliser og møbler kan være ganske utfordrende! Jeg liker å begynne med fargene før gulv, kjøkken og.


Hvordan bygge en fargepalett , hvordan velge de riktige fargene og hvordan få gjennomslag for den valgte paletten? I samarbeid med Dagny Fargestudio tilbyr Norges FargeAkademi hos NCS Norwegian Colour Senter, et kurs om praktisk fargesetting av interiør - komplekse fargepaletter. Bergene Holm - med fokus på tidløse materialvalg og stemningsskapende interiør. Lun fargepalett på Ummastøyl. Naturen rundt hytta,.


Skal du male hjemme, burde du prøve deg frem med farger på vegg og gulv - eller tak. Det kan imidlertid være greit med noen tips på veien. NORSK KVALITET NORD interiør er produsert på våre norske sagbruk, høvlerier og overflatebehandlingslinjer LOKAL GRAN Vi benytter staut, norsk gran fra loka-SKUMRE.


MILJØVENNLIG Å bruke tre i interiørøret gir et miljøvennlig, pustende og godt inneklima i generasjoner. Alt av interiør og dekorasjon til din bolig. Vi har interiørvarene du trenger for å skape riktig stemning i hjemmet, uansett anledning.

Gjør stuen klar til filmkvelden med levende lys i telysholdere og koselige pledd. Ta med naturen inn i stuen med dyreskinn og grønne planter i vaser og blomsterpotter. Hvert åttende år introduserer Montana en helt ny fargepalett ! Her er den nye paletten: nye fargenyanser skapt i samarbeid med den prisvinnende designeren, eksperten og fargealkymisten Margrethe Odgaard. I kurset lærer du hvordan en kompleks fargepalett bygges opp, og hva det er som gjør at den lykkes.


Hvordan velge de riktige fargene og hvordan få gjennomslag for den valgte paletten? I samarbeid med Norwegian Colour Senter tilbyr Dagny Fargestudio, nå et kurs om praktisk fargesetting av interiør – komplekse fargepaletter. VgInteriør og utstillingsdesign: Fullført og bestått VgInteriør og utstillingsdesign kvalifiserer for videre utdanning innen interiør , utstilling eller profileringsdesign. Her lærer du om utforming av rom og utstilling: idéutvikling, tegning, modellbygging, og installasjoner i full størrelse. Hold vegger og gulv i en nøytral fargepalett og la gjenstandene skinne.


På denne måten kan du fint ha en antikk, stor og glorete gullramme på veggen uten at det blir vulgært. Ha gjerne lysekroner i gull og krystaller mot et ellers moderne og stramt interiør for å skape balanse. En lys fargepalett er det mange som ønsker seg.


Lasert og malt panel er lett å kombinere med mange gulv og ulike stiler på interiøret. Den lyse stilen har gjerne hvite vinduer og lyst gulv slik at en hytte kan fremstå lys selv om det lyse brytes med andre varme eller kalde farger. Stell pent med peisen 27.


På hytta gis det mange anledninger til å dra fram godstolen og sette seg godt til rette foran peisen med en god bok. LADY Supreme Finish Tre og Panel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg