mandag 24. september 2018

Film til vinduer

Vi leverer noen av markedets beste vinduer til svært gode priser. Fakturabetaling eller handlekonto? Folie er en effektiv og måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. Vi har mange typer vinduer på lager og kan spesial bestille etter mål.


Film til vinduer

Vælg mellem mange forskellige folier til dine vinduer. Skal der være lidt mere spræl på har vi nogle lækre folier med mønster eller måske en af vores solfilm med UV-filter passer bedre til dit behov. Du kan også handle de fleste av våre solfilmprodukter og alt verktøy du trenger, for at monteringen skal gå lett og smertefritt. I nettbutikken har vi samlet de beste utvendige og innvendige solfilmene fra noen av markedets fremste produsenter.


Vi selger skreddersydd innvendig og utvendig solskjerming til alle vinduer. Anbefalt av glassmester. Må være veldig nøyaktig når en måler, det skal ikke mye sprekke før en kan se inn, hvis det er på bakkeplan. Hvis ulykken skulle inntreffe er det godt å vite at NorDan leverer godkjente brannvinduer. Forskjellige typer bygninger kan også utløse forskjellige krav til brannbeskyttelse.


Velger du vinduer fra NorDan hjelper vi deg med å finne de rette produktene som tilfredsstiller alle krav du har til brannklassifikasjoner. Undgå uønskede blikke og falmede møbler med film eller folie på dine ruder. Se hvordan du kan bruge selvklæbende film eller folie på dine vinduer. Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt.


Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så. Nye vinduer og dører er en viktig investering i produkter som skal vare i lang tid. Nå tar NorDan et enda større ansvar og innfører Kundeløftet: Markedets beste garantier for vinduer og dører. Vinduer og dører fra NorDan er til å stole på, kvalitet skal oppleves hver eneste dag gjennom mange år. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


Film til vinduer

MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Solfilm til vinduer. Populære solfilm fra SolarGard. Klikk inn på de forskjellige varianter for å se, hvor mye lysgjennomgang og varmerefleksjon de enkelte solfilmene har.


Mye varme skyldes at solen slår inn gjennom vinduer , og dette kan du enkelt fikse med markiser eller annen solskjerming, som screens eller lameller. Dessverre er det ikke bare varmen du da stenger ute. Screen og lameller burer deg inne, og markiser stenger også det fine dagslyset ute. Det kunne like gjerne vært vinter. Bruk film for å hindre innsyn eller for å bedre inneklima på kontoret.


Film til vinduer

Vi vil gjerne ha vindu i inngangsdøren vår siden vi ikke har andre vinduer nede i gangen (bare store over døren). Men samtidig ser man rett inn i stuen. Finnes det ikke noe folie man kan sette på vinduet i inngangsdøren som gjør at man ikke kan se inn men at vi som er inne fortsatt kan se ut? Takker for tilbakemelding!


Denne filmen gir deg en enkel veiledning til forarbeid og maling av vinduer inne. Gjør jobben riktig, og du får et vakkert resultat som holder seg pent i mange år. Kjøp vinduer til lave priser på nett. Vi kan tilby noen av markedets beste vinduer til svært gode priser. Vi driver ikke store byggvarehus, har ingen dyr markedsavdeling eller store firmabiler.


På vinterstid vil det stråle mer enn om sommeren pga refleksjon fra snø og is. Våre solfilm til vinduer blokkerer inntil av de skadelige UV-strålene og gir overlegen solbeskyttelse når solfilmen er montert. En praktisk talt usynlig film påføres vindusoverflaten av en fagperson.


Den har et nøytralt utseende, både innenfra og utenfra, som ikke endrer utseendet på vinduene i vesentlig grad. Klimakontroll serien blokkerer opptil av UV-stråler, noe som er med på å beskytte kunstverk, møbler, tregulv, tepper og vindustilbehør som persienner og gardiner. Vi dekorer vinduer med alt fra fullfarge foto til frostet folie, og tilpasser selvsagt vindusdekor til firmaets logo, farger og profil. Filmen kan monteres over hele flaten eller på deler av glasset og er tilgjengelig i forskjellige nyanser.


Film til vinduer

Festes med selvklebende film på baksiden. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet. Gå til søk Gå til resultat Mulighetenes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg