onsdag 19. september 2018

Farger til stue

La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.


Se prisene for montering her. Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her.


Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. Farge og inspirasjon. Nedlasting til Archicad og Revit.


Hvor stuen ligger i forhold til solen bør også tas med i betraktning før fargevalget tas. Nordvendte rom kan gis sol og varme med lyse farger fra den varme delen av fargesirkelen. Gulgrønne, gule og rødgule farger har et streif av sol i seg, og kan bli flotte i disse rommene. Ikke tenk hvert rom hver for seg. Ved å tenke gjennom farge og materialbrukens konsekvenser i hvert rom, samt i helheten, oppnår du en god flyt gjennom boligen.


Dette vil oppleves som en god atmosfære. Finn inspirasjon til hjemmet - stue , kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Nøytrale nyanser passer alltid inn i din stue , kombiner gjerne med andre energiske farger som gir rommet en lystbetont stemning. Hvilke farger som fungerer best avhenger av undertonen i den beige nyansen. Den kan være rø blå, gul, grønn eller en kombinasjon av flere farger.


Farger til stue

Velg farger som skaper varme, og som uttrykker din personlighet. Husk å velge en maling som er beregnet for treverk når du skal male lister og karmer, som LADY Supreme Finish. Karina forstår vår stil og fant farger som passet perfekt til alle etasjer og rom. Det gir den fineste finishen.


Vi stolte så mye på henne at vi ikke engang testet fargene på veggen før vi bestemte oss for å male alt. Vi ville gjerne male taket i samme farge i stuen , men backet ut i siste liten. Men på soverommet ble taket fargesatt, og det er så utrolig fint! En lun, flott mørk gråtone. Perfekt kombinasjon til en mengde andre kulørte farger ! Alt fra gylne gule, grønne, oransje, røde, blå og turkise… for å nevne noen.


En svært anvendelig farge med andre ord. Og ettersom moten, før minimalismen slo til , var sterke mettede farger , så måtte det balanseres. Det kan være like uheldig med for mye sterke farger , som fravær av farger , forklarer hun. Et vanskelig rom å velge farger til.


Stua er nok det mest allsidige rommet i en bolig, og fargevalget blir derfor også muligens det vanskeligste. Og flere går fra helt lyse interiør, til mørkere farger og innredning. Her er noen tips til deg som vil ha mørke farger i stua. Har du ingen eller bare litt erfaring med fargesammensetning og boliginnredning?


Da er én enkelt farget vegg i stuen eller på soverommet kanskje en riktig start hvis du ønsker å invitere flere farger inn i ditt hjem. Med en farge på en enkelt vegg kan du lett endre uttrykket i rommet og skape en langt mer personlig bolig. Da må du holde styr på fargene.


Pynt opp stuen med gardiner i tidsriktige farger som rammer inn vinduene dine. Gardiner kan holde stua lun på høst og vinter eller sola ute på vår og sommer. Velg mellom gardiner som strekker seg fra tak til gulv eller korte som passer til mindre rom.


Farger til stue

Europris har et stort utvalg i flere farger og mønstre. Ta årstidens farger inn i stuen ! Mørke farger i stua 04. Vi tør mer og mer når det kommer til farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg