mandag 3. september 2018

Farge sjøsand

Fargeprøvene er å betrakte som veiledende. Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge, påføringsteknikk, sugeevne og antall strøk vil påvirke fargen. Produkttype: Textures. Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Sjøsand – en rødaktig beige tone.


En varm og lun beigetone med klare røde undertoner.

Teblomst – en rødaktig beige tone. RENT, LEKKERT OG SPENNENDE Velg gjerne forskjellige farger på første og annet strøk – da oppstår helt nye uttrykk. Vi har sjøsand i gangen og stua nede, og den er fanastisk fin. Det er nok den fargen jeg er mest fornøyd med i huset hittil. Har ikke noe bilde akkurat nå, men kan virkelig anbefale fargen.


Selv valgte vi Skumring og Varde fra Tyrilin. Vi er veldig fornøyd med disse fargene på tømmerveggene på hytta. Vi vurderte samme farge på tak, men kom frem til at det ble for mørkt.

Valgte derfor lyst tak, dvs. Da bør du ligge unna hvite toner som går over til lys grått, det vil se møkkete ut, sier fargedesigner Tale Henningsen i Nordsjø. Vil du ha litt mer farge , er det fint å hente en fra for eksempel tapetet eller veggen. Hei har beiset I farge sjøsand på soverommene på fjellhytte vår.


Er det mye brunt, velg en gylden, hvit tone. Kunne tenke meg å beise stua også, men tenkte da å velge en noe lysere farge. Vil samtidig at den skal matche sjøsand så alle rom vil harmonere. Hvilken farge på beis ville dere anbefalt? Tenkte I utgangspunktet et eller to hakk lysere enn sjøsand.


LADY Pure Nature Interiørbeis fargesetter, forskjønner og bevarer det naturlig vakre treverket. Her kan du se våre beisfarger og la deg inspirere til å sette farge på vegger og tak. Har letthet til tak og lister.


Han mener det er enkelt å få et godt resultat ved å farge panel med interiørbeis. Men det er viktig å huske på at underlaget danner grunnlaget for det endelige resultatet. En lys beis vil nok ikke gi en gammel, gulnet vegg samme farge som på fargeprøven. Hva skags farge har dere på møbler,.


Jeg har akkurat malt et par vegger i stuen i sjøsand. Vet ikke hvor stor forskjell det er på disse to fargene.

Dette er en elegant nyanse som kan brukes på uendelig mange måter. Den passer til mange stiler. For riktig farge - og glansgjengivelse, se fargeoppstrøk i butikk.


Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Før endelig påføring anbefaler vi alltid å lage et prøveoppstrøk. Da ser du hvordan fargen blir på ditt underlag før du setter igang med hele flater. Vegglamper, bordlamper og levende lys gir en intim stemning. Spisebordet er kjøpt på salg i Sandefjor men saget til i ny høyde og malt av hytteeierne.


Spisestolene er fra Home and Cottage. Taket er malt i fargen Kritthvit. Min handleliste Logout Logg in på min konto Har du ingen konto?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg