mandag 29. januar 2018

Vegghylle barnerom

Vegghylle barnerom

Kjøp Vegghylle hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Bruk tomme vegger til oppbevaring og utstilling av favorittingene dine. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Ettersom vi bryr oss om våre barns fremtid verner vi om miljøet og selger mengder av produkter som er produsert av miljøvennlig virke. På den måten kan du kjøpe en sikker hylle i tre med god samvittighet. Ute etter en vegghylle til barnerommet? Vi har massevis av fine vegghyller for barn.


Spesielt på et barnerom der det meste av gulvplassen brukes til lek og moro, vil en vegghylle være et fint alternativ eller supplement til en reol eller hylle som står på gulvet. Ved å flytte tingene – og dem er det mange av på et barnerom – vekk fra lekeplassen, er det mer areal å boltre seg på for minsten og små gjester. Når man skal innrede et barnerom , vil man ganske fort erfare at det er en hel del som skal få plass der inne. Det er gjerne haugevis med leker, som krever et oppbevaringssted om man vil ha litt orden, og ikke minst er det bøker, pyntegjenstander og klær. Velkommen til verdens nydeligste trekjøkken.


Vegghylle barnerom

Dette lekekjøkkenet fra Sebra er laget i naturfarget og malt kryssfiner, og har lyse farger og et avrundet design som gjør at det tar seg like godt ut i ethvert barnerom som i stuen! Lekekjøkkenet fra Sebra har ovn, to brytere til kokeplatene og en avtagbar håndvask. En vegghylle kan ha mange funksjoner og løse flere ting på én gang. Men vegghyller kan også være flotte og dekorative møbler som tilfører det lille ekstra til et rom.


En hylle kan være både dekorativ og funksjonell. Hos oss finner du godt utvalg av vegghylle og bokhylle til stue og soverom. Hvit vegghylle , hylleplan - Rose.


Bokhylle med fire hyller fra Olive. Hos Chilli finner du Innredning til barnerom i høy kvalitet til god pris – fra 2kr. Stort sortiment av Innredning til barnerom i variert stil og design. Oppbevaring til barnerom som varer år etter år.


IKEA har oppbevaringsløsninger, garderober og kommoder for din nyfødte baby som kan vokse med barnet og fortsatt være fint for ungdommen. Vi synes at barnemøblene skal holde tritt med barnas utvikling. Med vegghyller kan du bruke tomme vegger til oppbevaring.


Vegghylle barnerom

Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Shop Hyller og oppbevaring hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens Hyller og oppbevaring i mange ulike modeller. Handle enkelt online hos ellos.


Boklisten har et stilrent design som passer perfekt i alle barnerom. Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt. Fin til alle små favorittleker som gjerne vil stå på utstilling. Gi hjemmet et personlig touch og vis frem dine favorittbilder og pyntegjenstander med nye hyller. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem.


Vegghylle barnerom

Dekorativ vegghylle formet som hus. Orden og oversikt er noe som er ukjent for mange barnerom. Her på Trademax finner du løsningen på det!


Med praktiske og funksjonelle møbler er det lettere å holde orden på leker og klær i barnerommet. Hyllen kan brukes til bøker, pyntegjenstander, lekefigurer etc og kan henges på veggen eller stå på kommoder eller bord. Hull til skruer i bakkant.


NYDELIG VEGGHYLLE TIL BARNEROMMET, H CM.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg