tirsdag 23. januar 2018

Pynt til badet

Her finner du en stor mengde festtilbehør. Vi tilbringer noen timer i uken på badet , så det skulle bare mangle at vi gjør det til et inspirerende og behagelig rom å være i! Vi har funnet frem tredve flotte ideer til badet , både til deg som vil ha en stor forandring, og deg som bare vil ha en liten ekstra piff til baderommet. Diverse snapshot rammer kan fås diverse skapelsen. Begynner med tre, billig glass, for å stål.


Autumn interior decorations Bad Bloggen Blomster og Dekorasjon Bursdag Familie og personlig Fredagsfavoritter Før- og etterbilder Gang Garderobe Hage og uterom Halloween Hos mamma og pappa Huset Huset ved stranden Hverdagsluksus Hytta I media Ideer til hjemmet Jul Kjøkken Loppis antikk og gamle ting Mat og Drikke Min uke Prosjekt VW Camper.

Pynt Til Badet eller din smak. Skap et godt bademiljø med lekre baderomsartikler i flotte farger. Frisk opp ditt bad med nye tannglass, krukker, friske såper, såpepumpe, kurver, speil og myke håndkle.


Oppdater badet etter sesong og hva som passer din stil. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk. Selv tomrommet bak sisternen er utnyttet med en spesialløsning.


De blå og hvite håndmalte flisene lar tankene vandre til havet. La Bademiljø være din partner når du skal pusse opp badet. Vi har erfarne baderomdesignere og rørleggere som gir deg råd underveis og leder prosessen fra inspirasjon til ferdig bad.

På badet ønsker vi å skjerme for innsyn, samtidig som gardinen må tåle fuktighet og damp. Les mer om solskjerming på bad og i gang her. Fornye badet uten å skifte ut alt? Vi har et stort utvalg av sesongens fineste interiør til ditt baderohåndklær, baderomsmatter, skittentøyskurver, dusjforheng med mer. Finn interiøret som passer for deg og din stil.


På bad taste party kan du nemlig kle deg i hva som helst, så lenge det ikke matcher og ikke er å finne i et motemagasin. Bad Taste klær og festutstyr til tidenes verst kledde fest! Det kan være dyrt å pusse opp baderommet.


Derfor kan det være en god ide å bytte ut mindre baderomstilbehør som håndklær, dusjforheng og badematter for å fornye badet , i stedet for en kostbar oppussing. Små forandringer kan skape store forskjeller i helhetsinntrykket. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Automatisk tannkremdispenser gir deg riktig mengde tannkrem hver gang! Men det er langt fra hva det har kostet!


Her får du mine beste tips til å innrede drømmebadet både billig og lekkert. Få våren inn i stuen: Slik styler du med blomster. På badet mitt har jeg en fin blanding av lekre fliser og benkeplate i marmor, med sminkespeil, vask, armatur og dusj i messing fra Tapwell, som gir badet et eksklusivt preg. Duftlys, Træ, fra Skandinavisk.


I den kalde, grå snøtåken av vinter, står et koselig og snødekt juletre, klar for å søke sin nye eier.

For det er du som skal være naken på badet – ikke badet som skal være nakent rundt deg! Inspirasjon til fornyelse av badet. Det er på tide å sette prikken over i’en, pynt med en og annen nøye utvalgt pyntegjenstand som bringer litt varme inn i den kjølige elegansen.


Man kommer langt med å oppgradere baderomstilbehøret litt – nye farger, fresht design og smarte løsninger både ser og føles bedre ut. Såpebeholdere med pene motiver, duftlys som gir god aroma, skittentøyskurv med artige motiver og lekre toalettmapper til å rydde bort smått og stort gjør susen for å få et penere og nyere bad. Badet er et rom du skal bruke hver dag, flere ganger om dagen, over lang tid.


Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør, og en inspirasjonskilde til innredning av ditt hjem. Med vårt brede sortiment i flere prisklasser, ønsker vi å hjelpe deg til å skape ditt eget, og helt personlige hjem. Registrer deg nå, og velkommen inn i vårt Bo:hus!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg