mandag 29. januar 2018

Bordbrikker

Mange flotte teflonduker, bomullsduker, linduker og voksduker. Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Bestill på nett eller hent i butikk. Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Bordbrikker er perfekt både til dekor og beskyttelse til bordet. Vi har et stort utvalg bordbrikker og spisebrikker som gjør seg godt både til hverdag og fest. Våre brikker kommer i forskjellige størrelser, farger og mønstre.


Brikker sparer ikke bare på duken eller bordet. De kan også være veldig dekorative og gjøre bordet mye vakrere. Her i vår nettbutikk finner du flere ulike bordbrikker , som bordbrikker i plast, spisebrikker i plast, brikker til glass og mye mer.

Sprit opp middagsbordet med en bordbrikke i flotte farger. Vi har bordbrikker både med mønster og enkle brikker som passer til din smak og. Velg blant sesongens bordløpere og bordbrikker i mange ulike modeller.


Handle enkelt online hos ellos. En bordbrikke kan gjenspeile måltidet, begivenheten eller årstiden. Vi har samlet et utvalg av bordbrikker og dekkebrikker, slik at du skal kunne finne en serie som passer. Vi gleder oss til å dele julen med deg!


Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Duker og spisebrikker er viktige elementer på et bord for både hverdag og fest. Det er viktig at både farge og form på dukene passer godt til bordet og bordet ellers. Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være.


Norges ledende kjøkken- og interiørkjede. De flotteste julegavene finner du hos oss! Her vises noen av våre beste gavetips, se flere HER. Spisebrikker og bordbrikker til hverdag og fest. I en travel hverdag hjelper bordbrikker å holde bordet rent og pent ved å samle matsmuler som enkelt kan kastes i matavfallet.


En vakker oppdekning gir et hint om et fantastisk måltid.

Lad opp med vakker porselen, duker og dekorative kjøkkendetaljer, og løft måltidet ditt til nye høyder! Disse er ikke bare praktiske, de er også en utrolig fin innredningsdetalj på kjøkkenet. Frokost, lunsj, mellommåltid eller middag - vi har bordbrikker som passer til alle anledninger! Her finner du bordbrikker av både plast og tekstil. Løft pådekkingen til nye høyder.


Med spisestuetekstiler kan du enkelt skape en hyggelig atmosfære for de besøkende. Velg mellom forskjellige farger og former som passer for alle anledninger. Run oval eller kanskje med dusker, vi har helheten som passer til alle typer rom og behov.


Garnmengde: One size(1) Er fargen utgått, settes fargen automatisk til hvit. Under størrelsesguide ser du garnmengde og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg