onsdag 24. januar 2018

Det franske kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken.


Det franske kjøkken er mat fra Frankrike. Den er utviklet gjennom mange hundre år med sosial og politisk forandring. I middelalderen ble det kjennetegnet av ekstravagante banketter med utførlig utsmykkede og sterkt krydrete matretter som ble laget av kokker som Guillaume Tirel.


Restaurantkokken Escoffier gikk inn for lettere sauser, men var ellers åpen for det meste av innflytelse både fra innland og utland. Med Escoffier ble det franske kjøkken for alvor synonymt med det internasjonale hotell- og restaurantkjøkken, selv om etterlignerne i ulike land ikke alltid holdt samme høye nivå på sine retter. Et stort utvalg av kjøkken , baderom og skyvedører.


Det franske kjøkken

Har du allerede planer om å fornye ditt kjøkken eller baderom ? Hvis du velger kjøkken i model Sense som favoritt din, har du mulighet for at kjøbe det i Gjør Det Selv HTH-sortimentet. Hos Gjør Det Selv HTH monterer du skapene dine selv. Du har dermed muligheten til å spare penger på kjøkkenet.


Og du kan selvfølgelig få hjelp fra våre kjøkkeneksperter fra start til slutt. Fransk mat nytes hele verden over å er i mange sine øyne det mest kulinariske kjøkkenet hvor lidenskapen for råvarene er veldig stor. Enda et bevis på det franske kjøkkenes omfang er den norske kokkeutdannelsen i dag. Innad på restaurantkjøkkenet har kokkene ulike oppgaver og yrkestitteler.


Det franske kjøkken

La deg inspirere av Franske kjøkken. Unngå mellomledd kjøp rett fra fabrikk. Flotte design og kvalitet. Fakta om det franske kjøkken. Frankrike har ett mangfold av råvarer og er med sitt varierte klima en kilde til ett utall av variasjoner innen mat.


Dette er lettvinte småkaker å lage til jul. Med sin herlige kryddersmak passer de også perfekt å servere sammen med en deilig blåmuggost eller rett og slett å. Her vil du lære de vanligste ordene du trenger for å snakke om mat og bestille mat på kafé og restaurant. I generasjoner har Le Creuset brukt lidenskapen for god mat og gleden ved matlaging for å skape verdens beste kjøkkenutstyr. Vi tror at matlaging ikke bare blir enklere og mer effektivt med det rette utstyret, men også at maten blir langt mer velsmakende.


Fransk landstil, industriell, vintage chic, boheme chic, glam og trend i skjønn forening! Jeg elsker Paris og alt med fransk følelse. Den franske landstilen inspirerer jo såklart, og jeg har funnet frem noen bilder av nydelige franske landkjøkken.


Når det franske kjøkken ofte er så godt som det er, kommer det delvis av den rike tradisjon som finnes i Frankrikes ulike regioner. Retter som for et par hundre år siden ville ha blitt regnet for bondske og barbariske, er gått inn i den store franske tradisjon: bouillabaisse, pot-au-feu, bourguignon, choucroute, cassoulet, tripes og mange flere. Kjøkken i fransk landstil Kjøp vakkert interiør og utstyr til kjøkkenet i den romantiske franske landstilen og vintagestilen som gjør at hjemmet ser enda flottere ut - hele året.


Her kan du fx finde lekre produkter fra Nordal, Ib Laursen, Lisbeth Dahl og Chic Antique. Franskmennene setter god mat høyere enn det meste annet, og de er vant til den ypperste kvalitet på både råvarer og matretter. Også vi nordmenn elsker den franske maten og lar oss friste av fyrige oster, sprø croissanter, spennende sjømat og elegante kjøttretter, for ikke snakke om raffinerte kaker og desserter. Som leverandør av kjøkken , bad og garderober til det norske folk gjennom år, har vi lært mye om hva forbrukerne legger vekt på: Høyt ferdignivå. Gjennomførte innredningsløsninger.


Trygge og gode garantier. Og en service du kun kan få hos erfarne bransjefolk. Bare tenk på makroner, croissanter, og kaffe latte - for å nevne noe.


Det franske kjøkken

I tillegg til at Frankrike er kjent for sine vakre byer og natur, er den franske maten vel så anerkjent. I denne oppskriften tilsetter vi purre og gulrot, men her kan du bruke dine favorittgrønnsaker. En liten mengde fløte gjør susen og runder av smaken perfekt.


Det beste fra det franske kjøkken. Lær å lage de lekreste franske retter med Norges beste kokker ved Kulinarisk Akademi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg