mandag 15. januar 2018

Borosan tapeter

Stort utvalg av hjemmeinnredning. Handle raskt og enkelt på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Med inspiration från vårt svenska arv skapar vi tapeter för alla hem!


För att följa dagens trender, välj mellan grafiska uttryck med naturtema, enfärgade tapeter eller dekorativa blomstermotiv.

Alla våra tapeter täcker underlaget, så någon målning behövs inte före tapetsering. Med ett designteam som brinner för att skapa nya mönster och färgkompositioner har vi tagit fram högkvalitativa tapeter med ett starkt engagemang för hållbarhet och svensk produktion. Vi har et designteam som brenner for å skape stadig nye mønstre og fargekombinasjoner, og vi er levende opptatt av bærekraft og svensk produksjon. Til sammen gir det tapeter av svært høy kvalitet. Som navnet antyder er det raskt og enkelt å henge opp alle Easy Up- tapeter.


Tapeten dekker også underlaget meget bra. Vilka många tapetälskare har längtat efter.

En kollektion med ett brett sortiment som passar för alla hem. Borosan EasyUp 1 en härlig kollektion! Den erbjuder flera olika mönster och stilar i underbara färgställningar.


Kolla in tapeterna på Tapetshopen. Det är roligt att sätta upp tapeter , för en vacker tapet kan verkligen förändra ett rum på ett dramatiskt sätt. En tapet med små, diskreta mönster kan verka svalkande, medan en tapet med stora mönster ibland kan upplevas som lite stressande.


Välj tapet efter rum. Tapeter är ett enkelt sätt att skapa en kläd ombonad rumskänsla. Vi hjälper dig förverkliga dina inredningsdrömmar och skapa ett rum. Rask og enkel handel på Ellos. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Ellas håndmalte kaprifoler slynger seg vakkert oppover veggen, inspirert av naturens egen skjønnhet. Det klassisk elegante tapetet kan med fordel. Tapetet Edens romantiske, florlette håndtegnede blomstermotiv med fine detaljer og dempede farger gir et minimalistisk, men samtidig detaljert inntrykk som passer i mange forskjellige miljøer og interiørstiler.


Takket være den store variasjonen i mønstre kan kolleksjonen sette kronen på verket i et uttall av forskjellige interiørstiler og i alle typer rom.

Følg dagens trender og velg mellom grafiske uttrykk med naturmotiver, ensfargede tapeter og dekorative blomstermotiver. En tapet kan se ut på mange forskjellige måter, og i de senere årene har blant annet den ensfargede varianten blitt svært populær. Når du registrerer deg hos oss får du muligheten til å lagre favoritter, skape og dele dine egne samlinger og bestille tapeter og tapetprøver direkte fra hjemmesiden. Bring farge og glede til rommet, la det bugne av blomster i fargerike og trendy design.


Syns du det er vanskelig å finne et tapet som passer til ditt rom? Da kommer vi gjerne hjem til deg, og hjelper deg med å skape det hjemmet du ønsker deg. Vi i Fargerike tilbyr nå alle våre kunder hjemmebesøk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg