onsdag 24. januar 2018

Ryddig hjem

Våre beste tips til effektiv rydding – slik får du ryddig hjem i en fei! Et ryddig hjem kan ha større betydning for din trivsel enn du tror. Plusstid gir deg noen smarte tips for hvordan du kan rydde vekk kaoset. Denne siden er akkurat hva jeg trenger, For jeg elsker å ha det ryddig.


De siste årene har det blitt mye kaos, kaos i hodet gjenspeiler seg i hjemmet Trengte virkelig en mal å følge.

En bekymring mindre takk takk Jeg kommer til å sove godt i natt. Er barnas rot i ferd med å ta over huset? De fleste av oss ønsker seg et pent og ryddig hjem der alt har sin faste plass. Vi ønsker å bruke minst mulig tid på å rydde, vaske og holde orden. Fritiden vil man bruke på hyggelige ting som gir mening.


Snakk gjerne høyt om hvordan det ser ut når det er ryddig , og hvor godt du slapper av når det er ryddig. Du kan lage deg et visionboard (bildekollasj) av hvordan du vil hjemmet skal se ut når det er ryddig og heng det synlig ett sted. Pass på å bruke bilder av normale hjem , og ikke perfekte stylisthjem pyntet for fotografering.

Slik at du kan kvitte deg med det som stjeler energi og omgi deg med det som gir deg energi. Vil denne metoden gjøre hjemmet ryddig for alltid? Det er selvfølgelig sånn at man må vedlikeholde det. Dette er ikke en metode som kan gjøres over natten.


Det er en prosess, og har man ikke ryddet ordentlig på flere år, kan det virke overveldende. Det er er lett å drukne i rot og kaos i en travel hverdag. Her på ryddemagi finner du inspirasjon og tisp til å få en mer ryddig hverdag.


Da kan man ikke klage er det noen som sier til meg og det er forsåvidt sant, men poenget mitt er det at når man står mer eller mindre med alt ansvaret for et ryddig hjem til enhver tid sier det seg selv at det vil gå på bekostning av noe og hva er godt med et ryddig hjem og en utslitt mor enn litt rot og en glad mor. Designerboks til qtips som vil pryde baderommet ditt. Kan et ryddig hjem bidra til mer velvære?


På toppen av en betongtrapp i en boligblokk i sentrum ligger Dagmaras tilfluktsste der soneinndeling, oppbevaring og planter brukes til å skape en avslappet stemning. Forfatterne – ryddeekspertene Eva Isachsen og Line Marie Skaget, som er mor og datter – viser praktiske løsninger som passer for ulike norske hjem. Første skrittet mot et hjem i harmoni er å se for deg hvordan hjemmet ditt ser ut når det er orden og harmoni. Så starte jobben, skritt for skritt. Feire alle store og små seirer, og gi liten oppmerksomhet til fiaskoer.


Fiaskoer er en forsinkelse, men ikke en stopp.

Da får du mer energi og et ryddig hjem. Ryddebasillen rir verden. Hjemmene våre er et speilbilde av vårt liv. Hvordan ser det ut hos deg? I et ryddig hjem vet man hvor alle tingene er, og det er lett å forklare for andre hvor de ulike tingene er.


Hvis du har en fast plass til alt i boligen og alltid legger tilbake det du har brukt, har du kommet langt imot målet til å ha et ryddig hjem. For å sette i gang prosessen med å få det ryddig er det lurt å sette av tid. Få et ryddig hjeLær rydde-ekspert Synnøve Skarbøs metode for å få et ryddigere hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg