tirsdag 23. januar 2018

Fargekart beis ute

Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene. Huset er ikke ferdigbehandlet før grunnmuren er malt, og du vil ofte oppleve at murfargen er den viktigste tilleggsfargen du velger. Den forankrer huset i terrenget, og skaper en fargebro mellom huset og omgivelsene.


TREBITT Oljebeis er spesielt utviklet for å beskytte og bevare treets vakre og naturlige utseende.

Du kan velge mellom en rekke farger som. Jotuns nye transparente beisfarger framhever naturens egne materialer og struktur. Jordfargene er inspirert av både nordisk og mer eksotisk treverk og glir godt inn i omgivelsene rundt huset. Trebitt Oljebeis gir treet nytt liv og skaper et enkelt, stilrent og naturlig uttrykk.


Staffasjefargene i kombinasjonene ovenfor er. Den inneholder tretjære, linolje og sopphindrende middel som gir gode overflateegenskaper og bevarer treverket. Blandes i de aller fleste farger.


Når vi skal male ute , ønsker vi oss et harmonisk uttrykk hvor fasadefargen står godt til fargene på detaljer og staffasje som vinduer, dører, grunnmur og terrasse, forteller Nina Klæboe Mørkve, Skandinavisk fargesjef i Jotun.

Tjæralin beis får du også i en matt variant. Drygolin-maling - Utviklet, Testet og Produsert i Norge. Ekstrem beskyttelse, suveren glans og fargeholdbarhet. Jotun har nå lansert en helt ny beis hvor du slipper å grunne. Dette bidrar til en god beskyttelse, samtidig som dybden i fargen kommer enda bedre frem.


Vi har laget flere digitale fargekart for å kunne gi deg enda mer inspirasjon og gode råd enn det du får i de trykte fargekartene du finner i butikkene. Du får gode tips til malejobben, både hvordan du kan gjøre det enklere, bedre og få et enda vakrere. Løsningen administreres av Bk Logistikk AS i samarbeid med Jotun AS. Få inspirasjon til å gjøre terrassen og uterommet klar for sesongen! Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd.


Den første fargepaletten inneholder grå fargetoner. Velg fargekart og fyll inn leveringsadresse. Fargekart for levende panel. Fukt, regn og duggfall kan være en utfordring når det påføres beis eller maling på høsten.


Når temperaturen ute blir lavere og fuktigheten høyere bruker beisen eller malingen lenger tid på å tørke. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg!

I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. Baron Terrassebeis er en vannbasert terrassebeis som sikrer en vannbestandig beskyttelse og gir en meget pen beiseffekt selv på tidligere behandlede flater.


Nytt og tidligere behandlet treverk må vaskes grundig før påføring av terrassebeis. Nytt treverk bør stå ute et år før det vaskes og behandles. Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen. Kjøp på nett eller i butikk.


Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. Om du ute etter å forbedre helhetsinntrykket er gulvet en viktig overflate.


Vil du male ulike typer gulv, som for eksempel parkettgulv, laminatgulv og heltregulv eller vil du at treverket skal vise sin prakt som enten naturlig, hvitkalket eller mørkt og dekadent?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg