tirsdag 9. januar 2018

Chrome lakk spray

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


ColorMatic felgspray Chrome Silver er en høyglans effekt spray som gir deg en jevn overflate som etterligner krom.

For å oppnå best resultat, påfør et strøk med sort blank lakk som understrøk. Legges med fordel på svart grunnfarge. Det er ikke tillatt, uten. Kan brukes til interiør og eksteriør (både inne og ute).


Underlaget må være rent, tørt og fettfritt. Må ikke overlakkeres med akryllakk. Jeg vet du får kjøpt chrome lakk , men tviler på at du får tak i varmebestandig chrome lakk.


Spraymaling - Olje og kjemi - Bil - thansen.

Hvor får man kjøpt den vanlige chrome lakken da? På biltema, men den er ikke til å anbefale. Blir et elendig resultat uansett hvordan du lakkerer. Vi fyller spraybokser med lakk i valgfri farge og kvalitet.


Carat Chrome Gold spray Effektlakk i. Når du skal velge lakk til bilen så er det forskjellige varianter å velge mellom. Du kan kjøpe billakk i sprayboks og i farger sohvit, rød og sølv. Før du begynner å lakkere bilen så er det ekstremt viktig at du har vasket bilen. Støv og skitt vil ellers være godt synlig etter lakkering. Hurtige og punktlige leveranser.


Kit will be assembled with off the shelf products as to keep it as simple as possible , it can also be made with Raw materials which I have. Tamiya spraylakk til plastmodeller. S Chrome Spray Paint in 400ml Aerosol Cans at cheap price to gain the best chrome effect and mirror like shiny appearance on any object simply by spray it. CHROME STYLE TECHNOLÓGIA befejezéséhez használható speciális sárgásgátló lakk.


Optikai fényesítővel. Vi har lyttet til råd fra Nick Agar som har prøvd det meste på markedet og han anbefaler Montana spray Lakk Gold Acryl type.

Montana er tyskprodusert og godt kjent innen kunstner miljøet, graffiti malere og andre som krever høy kvalitet. Dette er en side jeg har laget, da jeg har kjøpt et kabinett til chromeing av felger og andre deler til bil mc og nips. Fluid Film spray kr 1400.


Logg inn for å handle i nettbutikken. Skal snart kjøpe vil og vil ha noe utenom det vanlige har, har bestemt meg for en Lexus IS 200. Er det noen som selger? Må være Manuell girkasse! Vi hos Mekonomen vet hvordan rust sliter på motordeler, og vi har et utvalg i holdbar motorlakk i forskjellige farger som beskytter din motor mot rust.


Vi fører både spraylakk fra Auto-K og lakk på boks fra Corrostabil, som begge er kjente leverandører av lakk og maling til bil. Se mer og kontakt oss her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg