torsdag 18. januar 2018

Thule markise

Vi har sykkelvogner og stativer. Handle enkelt på nett! Her kan du gjøre årets kupp! Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder.

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Det er enkelt å finne en bobilmarkise fra Thule som passer bilen og stilen din.


Velg kassettfargen, tekstilet og de unike funksjonene du vil ha. Du kan velge en manuell markise du enkelt åpner med en teleskopisk håndsveiv. Takket være hurtigutløsersystemet til Thule kan støttebena løsnes ved behov, slik at de ikke faller når markisen settes opp.


Alle støttebena faller loddrett for å redusere risikoen for at de skader bilen.

Thules telt for bobiler er enklere og raskere å montere enn et tradisjonelt telt og passer på en markise fra Thule , noe som gir deg spennende nye muligheter på reisen. Det finnes en rekke løsninger tilpasset lengden på reisen og stilen din. Posemarkisen er enkel og rask å sette opp. For å stramme opp markisen har stengene et nyutviklet jekkesystem, dette sørger for at markiseduken blir perfekt oppstrammet og markisen blir mer stabil. Vi selger sidevegger til Thule og Omnistor markise.


Thule hjelper deg med trygg, enkel og stilfull transport av alt du bryr deg om, slik at du fritt kan leve et aktivt liv. Du finner Rain Blocker Side og Thule Windscreen. Finn laveste nettpris her. Thule reservedeler Reservedeler til Thule markiser. Bestillingsvare kr 47-Vis Kjøp.


Sykkelstativ THULE Caravan Superb, kort innfestning Art. Et markisetelt er komplett med front og gavler (både sider). Frontpanelet dras enkelt inn i skinnen på markisens frontprofil. Bobilmarkise og caravanmarkiser. Her finner du markiser til bobil, markise til campingvogn samt utstyr til disse.


Markisetelt THULE QuickFit.

Die Sun Blocker aus leichtem Netzgewebe sorgen für mehr Schatten und. Denne markisen har alle de gode kjennetegnene til en Omnistor- markise. Lett og sikkert, Thule Quick Release-systemet holder markisefoten på plass og med en enkel bevegelse løsner de.


De tas ned i vertikal retning, noe som reduserer faren med å skade bilen. Quick Lock: For å få ønsket høyde på markisen når du sveiver den ut, har Thule utviklet det brukervennlige Thule Quick Lock-systemet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg