onsdag 24. januar 2018

Greige fargekart

Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. Kort forklart har den de beste egenskapene til både grått og beige og er den perfekte bakgrunnsfargen til et lunt hjem.


Inspirasjon når du skal male ute. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. Nøytrale gråfarger kjennetegnes ved at de har en N i NCS-koden.


De såkalte greige muldvarptonene har ofte stor andel rødt og sort i seg og vil oppleves noe kjøligere enn de gråbeige som har noe mer gult enn rødt i seg. I tillegg har vi jo også de blåkaktige gråtonene, altså som har blått i seg og dermed opptrer som kjølige. De nye nøytrale, som pudderrosa og blågrønt.


Greige fargekart

Sarte toner, men med en helt annen dybde og ikke minst intensitet. Dette nye som har kommet nå i det siste, ja det krever en helt annen materialbruk. Når vi har satt sammen palettene i årets fargekart har vi prøvd å la fargene formidle en spesiell stemning. Nordsjö lagde for en stund tilbake siden et virtuelt fargekart , taupe.


Det har blitt populært. Fargekartene kan printes ut og tas med til butikken. Taupe-fargene er sofistikerte, med en varme og mykhet som passer en voksen stil. Prøv vår interaktive fargevelger. Finn ut hvor mye maling du trenger.


Greige fargekart

Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk. Slik beskriver Petra på bloggen House of Philia disse rommene: HoP Light Grey er min favorittfarge som vi har i alle våre tre rom som ligger side om side. Altså de såkalte gråbeige tonene…muldvarp-tonene…de varme gråtonene….


Kjært barn – mange navn. Ladybirds Nest - male barnerom Beige, grått, greige Jotun, Butinox, Fargerike Mer informasjon Finn denne og andre Pins på Ladybirds Nest Blog av Ladybirds Nest. LADY Pure Color er den matteste, mens LADY Balance er den luktsvake. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.


Greige fargekart

For de som liker rustikke kalkvegger (”betong” aktig utseende), finnes LADY Minerals kalkmaling i enkelte utvalgte farger. Men å velge mellom kalkgrå, diskret, sober , valmuefrø og grå skifer er ikke lett. Har du en favoritt-farge? Nå holder vi på å skifte vinduer og kledning på stueveggen.


Greige er en stor favoritt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg