onsdag 10. januar 2018

Moderne lysekrone

Stort utvalg Ulike prisklasser LED Høy kvalitet. Finn din drømmelampe her. Moderne lysekroner, i messing eller forniklet, glødelyspærer eller G9-halogenpærer. Se bilder og få inspirasjon til valg av stor lysekrone ! I taket skal det henge en storslått lysekrone igjen.


Denne gangen en av det moderne slaget! Her er blikkfang til stuen og spisestuen. Bestill moderne lysekroner her Lampegiganten. Her finner du klassiske lysekroner og moderne lysekroner i flere størrelser og prisklasser. Om du ønsker deg en flott lampe, men en lysekrone vil henge litt i veien, kan du også se vårt utvalg av prismelamper.


De moderne lysekroner kommer med et mere neutralt, men flot udtryk, den pynter let den skandinaviske stil. Sjekk ut vårt store utvalg av klassiske og moderne lysekroner. Du finner lysekroner i alle prisklasser på Lightup. En lysekrone trenger ikke bare være en klassisk lampe med masse krystall, vi har en rekke moderne utgaver som passer de fleste hjem. Kjøp din nye taklampe på Lightup.


Moderne lysekrone

Lysekroner har man kendt til lige fra middelalderen, hvor man ved hjælp af reb hejste et trækors med vokslys op under loftet. Siden har denne form for belysning heldigvis undergået en forvandling, og den moderne lysekrone fås i mange former og størrelser og med mange typer pærer. Mange assosierer ordet lysekrone med en klassisk krystallkrone, men det finnes mengder av ulike stiler og design på lysekroner. Hos Trademax finner du alt fra luksuriøse, klassiske krystallkroner til takkroner med et moderne design i messing og krom.


Hvilken type lysekrone du skal velge til akkurat ditt hjem er en smakssak! Hvad er en lysekrone. MODERNE LYSEKRONE LUX 4BRASS Det er en limited edition laget av en kjent designer Thomas Larsson. Lampen har små lamper som har Watt. Lysene gir lys til alle sider og rommet ser veldig lyst ut.


Det passer til all slags design. Det er lett å montere lampen og det tar ikke lang tid heller. La rommet ditt lyse med Gloden Flower lampen.


Særlig populær er den store Philips Madelon prisme lysekrone , som er hele Ø56cm og virkelig er imponerende. Phillips har samtidig gode forslag på lysekroner til moderne hjem med en mere minimalistisk bolig stil. I tillegg til Lisbeth Dahl og Philips har vi også Nielsen Light Lysekroner i vårt sortiment. Når man hører ordet lysekrone tenker de fleste på den klassiske lysekronen i krystall med diamanter. En takkrone kan se ut på svært mange måter.


Enten velger du den den klassiske formen, eller så velger du en mer moderne variant, som fortsatt har en tydelig følelse av å være en takkrone. Noen av de moderne lysekronene er selvfølgelig inspirert av de eldre og mer storslåtte i sitt slag. Men utseendet er oppdatert og stilen er betydelig mer moderne.


De har ofte små referanser til svundne tider, og det kan virkelig gi moderne hjem en liten kant og karakter. Andre av de moderne lysekronene er helt utenfor kategori.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg