fredag 26. januar 2018

Grå royalimpregnert

Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Vi stolte av å endelig kunne presentere MøreRoyal-behandlede materialer til vegg, tak og terrasse i grå - fix ferdig og fargesatt, klar til montering! Førsteklasses ferdig behandlet terrassebord fra Talgø som er klar til bruk uten noen form for etterbehandling når den er montert.


Terrassebordet innehar unike. Materialet er produsert av trykkimpregnert furu etterkokt i en løsemiddelfri linolje. Logg inn for å se priser og lagerstatus.

Talgø terrassebord Uno 28x1mm grå royalimpregnert furu. Det er også mulig å bruke vanlig oljebeis, eller maling, hvis du ønsker å bytte farge. Treet er mer stabilt og danner mindre sprekker en annet trevirke. Royalimpregnert tre trenger også vedlikehol men langt sjeldnere enn materialer som er ubehandlet eller trykkimpregnert.


Det er toppen av irritasjonsmomentet at gulvet ikke er grått lenger. Det er vistnok et problem med denne fargen at gulvet må oljes for å holde seg grått. Ski bygg lagerfører ikke dette lenger hørte jeg pga dette.


Alvdal Royal er betegnelsen på våre royalimpregnerte materialer, som kan brukes til alt fra utvendig kledning og terrasse, til sponvegg, spon- og tretak.

I tilfelle øyekontakt Støv kan irritere øynene mekanisk. Cu-imp signatur grå 3per lm Kjøp. Marnar 3per lm Kjøp. Et Royalimpregnert terrassegulv er vakkert å se på, og sprekker lite. Det kommer i fargene brun og klar, og du trenger ikke behandle terrassegulv som er Royalimpregnert.


Etter noen år vil allikevel fargen blekne, og mange velger da å olje gulvet for å friske opp fargen. Furu x 1Rektangulær. Ingen etterbehandling før 10.


Vår bestselger, og det naturlige førstevalget når det gjelder kvalitet og levetid i forhold til pris. En Royalbehandlet kledning er den mest formstabile, og trenger lite vedlikehold. Den mest miljøvennlige, som også krever lite vedlikehold. Malmfuru har høy bestanddel av kjerneve hvor treverket er mettet med. Fargen grå kan du bare hoppe å drite i. TERRASSEBORD FURU 28X1ROYAL GRÅ M. Royal Fjellgrå Duo terrassebord har en rillet og en glatt høvlet overflate.


Den benyttes i hovedsak som. Folk vil gjerne kjøpe terrassegulvet mest mulig ferdig, og velger mer solide materialer enn tidligere. Den grå trenden er i skuddet blant dem som ønsker et ferdig beiset terrassegulv.

Til neste år kommer Møre Royal ikke bare i natur, brunt, rødt og oker, men også i grått , reklamerer Moe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg