torsdag 11. januar 2018

Liten vegghylle

Liten vegghylle

Alltid lave priser og et stort utvalg! Med vegghyller kan du bruke tomme vegger til oppbevaring. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


En vegghylle kan ha mange funksjoner og løse flere ting på én gang. Men vegghyller kan også være flotte og dekorative møbler som tilfører det lille ekstra til et rom. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem.


Gi hjemmet et personlig touch og vis frem dine favorittbilder og pyntegjenstander med nye hyller. Vakker, hvit hylle i en liten størrelse med elegant og antikt look og vakker, dekorativ utskjæring. Hylla er beregnet til oppheng på en vegg, og kan brukes til mange formål, f. Vil du ha mer plass på gulvet og mer estetikk på veggene?


Liten vegghylle

Da er flotte hyller løsningen. På IKEA finner du et stort utvalg av bokhyller. Shop Hyller og oppbevaring hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens Hyller og oppbevaring i mange ulike modeller.


Finn din favoritt på IKEA. Handle enkelt online hos ellos. Varen har blitt lagt til i din ønskelisten. Ute etter en vegghylle til barnerommet? Vi har massevis av fine vegghyller for barn.


Liten vegghylle

Dekorativ modell som eksponerer de fine gjenstandene dine på en fin måte. Vegghylle av pulverlakkert metall med struktur i overflaten. Oppbevar dvd- eller bluray-spilleren på en flott og praktisk måte.


Glasshyllene kan justeres i høyden, og kablene gjemmes bort i hyllefestet. Hylla har en enkel og stilren design med metallkonsoller og ett hylleplan i tre. Passer like fint på barerommet som overalt ellers. Vi tilbyr også komplette hyllesystemer, også hylleplan som kan settes i eksisterende hyller, men også for å feste på veggen som for eksempel en bildehylle. Til deg som vil ha en hylle bak sofaen er en vegghylle et perfekt valg.


En vegghengt hylle er ikke bare en fin innredningsdetalj, men også en plassbesparende oppbevaringsløsning. Søt, liten vegghylle med kroker. Med vår hjelp får alle barnas leker sin egen plass. Liten vegghylle til å for eksempel henge i gangen for å henge nøkler på og legge pengboka og liknende i! Vi ser en bokhylle til barn som et sted der eventyrene bor og drømmene flyter.


Om du i stedet er ute etter en vegghylle har vi massevis av slike, enten du leter etter en med et morsomt motiv eller en mer stilren design. Her kan du godt kombinere. Kamé har også noen lekre vegghyller i eik og med kanter rundt hyllen. Denne veggyllen finnes også i en variant med kleshengere under.


Liten vegghylle

Perfekt på både små og store ba på soverommet eller en liten gang. VINCI liten vegghylle. Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Trademax’ nyhetsbrev og godkjenner at Trademax behandler mine personopplysninger for å kunne sende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg