torsdag 25. januar 2018

Dørmaling

På utkikk etter dørmaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS.


DRYGOLIN Vindus- og Dørmaling er en spesialmaling til vinduer, dører, utemøbler og andre detaljer med høvlede kanter.

Ekstrem beskyttelse, suveren glans og fargeholdbarhet. Vanskelig å få en perfekt finish? Med riktige produkter, godt verktøy og riktig fremgangsmåte er det lett.


Tips til hvordan male dør, se filmen. Midun Vindus- og Dørmaling er en vannbasert maling for maling av vinduer, dører og snekkerarbeider utendørs. Malingen er hurtigtørkende og gir en halvblank, slitesterk overflate.


Smarte malertips Forberedelser Begynn alltid med å lese igjennom bruksanvisningen på malingsboksen, og husk på å være grundig helt fra starten.

Velkommen til oss på Jula! Oppdag hva vi kan tilby deg! Male dører kan du gjøre selv, om du kan leve med den lille strukturen som en finhåret malerull gir. Slik oppnår du et godt resultat! Når du kjøper Maling, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris.


Meget værbestandig dekkende trebeskyttelse til utendørs behandling. Flyter godt ut og etterlater ikke penselstriper. En meget værbestandig maling spesielt tilpasset for høvlet treverk. Hos Maxbo finner du maling til utendørs bruk som beskytter mot det norske klimaet.


Kjøp på nett eller i butikk. Jotun Produktinfo Oljemaling for høvlede flater som dører, vinduer, garasjeporter og hagemøbler etc. Drygolin Vindu og Dørmaling Gul base 0. Etterlater ikke penselstriper og er effektiv mot svertesopp.


Den gir en ekstremt værbestandig beskyttelse mot det tøffe og varierte norske været. Butinox Futura Dør og Vindusmaling gir et elegant og halvblankt utseende med flott finish.

Malingen gir husets mest utsatte detaljer en ekstra robust overflate. Glansgraden i malingen bestemmer glansheten. All maling har en gitt glans - på en skala fra - 10 hvor 1er blankest. Malingen kan brukes på både impregnert og uimpregnert, ubehandlet og tidligere behandlede treverk utendørs. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs.


I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg