mandag 22. januar 2018

Dansk køkken design

Babyutstyr finner du hos Sprell! Lynrask levering - stort utvalg. Klassisk og stilrent design med enkeltprofil fyldningslåge. Uanset hvad du vælger, bliver dit køkken produceret på fabrikken i Nordjyllan hvor erfarne håndværkere samler alle skabe og sikrer styrke og stabilitet. Vi kan derfor altid garantere, at du får godt håndværk, nordisk design og værdi for hver en krone.


Vi garanterer solidt møbelhåndværk, så du får glæde af dit køkken i mange år. Lad os hjælpe dig på vej med din køkkendrøm. Trenger kjøkkenet ditt å skiftes ut?


Da finner du mye inspirasjon her. Hos DESIGNA har vi nemlig et kjempeutvalg av lekre kvalitetskjøkken i dansk design , og mye mer for enhver smak – uansett om du vil ha farger, klassisk hvitt eller eksklusive løsninger i tre. Hos Kvik finner du kjøkken i nøye utvalgt dansk design til ethvert budsjett.


Dansk køkken design

Vi hjelper deg i mål med drømmekjøkkenet fra start til slutt – og du blir helt sikkert overrasket over hvor mye du får for pengene. Vi vet at et nytt kjøkken er en stor beslutning. Hos DESIGNA finner du et bredt utvalg av baderomsmøbler i forskjellige design og materialer. Her finner du både store oppstillinger med dobbeltvask og bordplater i massivt tre samt små, kompakte løsninger i et stilrent uttrykk. Mærk, hvor let dine fingre finder de skjulte grebe, lad dig begejstre af vores soft close-løsning til skabe og skuffer, og bliv overrasket over, præcis hvor meget fedt design , du får for pengene.


Konceptet ar klassisk og holder stadig, men vi udvikler hele tiden nye design køkkener og indretningsideer. Vi producerer snedkerkøkkener i alle træsorter, kirsebær, wenge, ahorn ect. Sidste nye køkken er med røget egeskuffer kombineret med låger i linoleum og jern. Vi har erfarne kjøkkenarkitekter i alle JKE-butikker som kan hjelpe deg med veiledning og inspirasjon med tanke på nye trender, design , praktisk innredning og bruk av kjøkkenet. Et køkken er ikke bare et hvilket som helst rum i dit hjem.


Det er her, den moderne familie indtager sine måltider sammen. Det er i køkkenet, man mødes og dyrker samværet i familien. I de senere år er der sket store fremskridt inden for design af moderne køkkener. Det er altid en god idé at bruge lidt tid på at undersøge og planlægge din indretning før du går ud og køber noget.


Derfor har vi lavet nogle tegneprogrammer. Godt håndværk og god kvalitet. Alt i dansk design og er dansk produceret. Køkkener i alle pris klasser. Kjenn så lett fingrene dine finner de skjulte håndtakene, la deg begeistre av vår Soft Close-løsning til skap og skuffer, og bli overrasket over hvor mye kul design du får for pengene.


Dansk køkken design

Intet er for stort og intet er for småt. Det skal bare passe til dig. Alle køkkener er af høj kvalitet. Enten du allerede er en hyppig bruker av dansk design , eller først nå er i ferd med å få øynene opp for klærne til våre naboer, så er vi sikre på at du finner noe som faller i smak her i vår nettbutikk.


Høj kvalitet til den rigtige pris. Vi har få udgifter til udstillingsfaciliteter. Inspirationsmøde og opmåling sker i dit hjem i dine rammer – det er trods alt også der, dit nye køkken eller bad skal laves. Dansk producerede produkter.


Dansk køkken design

Hos SHUFL får du dansk producerede snedker fronter til IKEAs køkken , bad eller garderobe systemer Meto Pax eller Faktum. Brug for et nyt køkken ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg