tirsdag 30. januar 2018

Norsjø ferieland hytter

Det offisielle nettstedet til Booking. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!


Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem.

Norsjø Ferieland har hytter til utleie av ulik størrelser. Sengeplasser fra til pers. De fleste har eget bad og noen har wc uten dusj. Vi har hytter som har vannkanten som nærmeste nabo og flott utsikt mot vannet. Ditt Ferieland i Telemark.


Campingresort med alt du trenger på ett sted! Restauranten Svilla tilbyr en à la carte-meny med norske og spanske retter. Du kan også spise på uteserveringen.

Om sommeren kan du bruke grillutstyret i hagen på Ferieland. Du finner en liten matbutikk, en lekeplass og en minigolfbane på stedet. Vi gjør det vi kan for at gjestene våre skal trives, og dra herifra med lyst til å besøke oss igjen. Blomsterprakten og grønne plener gjør at du vil trives ekstra godt innerst i den lune bukta ved Norsjø. Marina og gjestehavn for privatbåter.


Vi tilbyr hytter til utleie og har mange døgnplasser for camping. Stor campingplass med egen gjestebrygge for deg som kommer sjøveien. Kort veg til slusene i vakre Telemarkskanalen og Notodden Bluesfestival.


Vår gjestebrygge er for både deg som ønsker å besøke oss på dagtid eller som ønsker å overnatte i egen båt. Muligheter for tilkobling til strøm. Norges beste vannski og wakeboardanlegg, egen cruisebåt på Telemarkskanalen, Pirat bukta med ny forstilling hvert år, marina for båtfolket, restaurant både ved brygga og på hotellet.


Med sin unike beliggenhet ved Telemarks-vassdraget forsvarer den sin plass som en av Norges fineste campingplasser. Du er hjertelig velkommen! Vi har et stort utvalg av hoteller, hytter , leiligheter, campingplasser og vandrerhjem. Vennligst fyll inn detaljene nedenfor.


Det er viktig å være uthvilt til en lang dag i Bø Sommarland! I området rundt Bø Sommarland finnes det et godt utvalg av overnattingssteder.

Kick off for din bedrift? Vil du utfordre dine kollegaer? Dette vil garantert gi dine ansatte en uforglemmelig opplevelse. Ta kontakt med oss så hjelper vi gjerne med planlegging - med eller uten overnatting. Det jeg nå spør meg om, er hvor høyt lista skal legges.


Det lille inntrykket jeg har fått etter å ha vært her i dag, er at dette er det flotteste jeg har sett. Vi gleder oss så mye til ferietid at vi legger ut fullversjonen av vår nye film. Len dere bakover et par minutter og ta inn duften av sommer. Er du klar for ferie? Denne ferieby ligger i Telemark-regionen ved Norsjø.


Samtlige hytter har tekøkken og terrasse. Faciliteterne omfatter en restaurant, en privat strand og gratis trådløs internetadgang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg