tirsdag 9. januar 2018

Butinox gråhvit

Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Terrassebeis, Gulv, Utendørs,. Produktet har svært god inntregningsevne og gir en meget vannavvisende overflate.


Butinox gråhvit

Så blir det enda lettere for deg å lykkes med terrassefornyelsen. Terrassebeisen er robust og fargebestandig, og beskytter treverket i opptil år. Forarbeidet er spesielt viktig når man velger lysegrå og gråhvite farger, som er veldig populære nå. Selv har jeg gjennomført behandlingen med terassebeisfjerneren og terrasselysneren på min egen terrasse i år.


Butinox Futura maling hvit base L. Arkitekturen og fargen på huset er gode utgangspunkter som kan hjelpe deg på veien til å finne riktig farge til plattingen. Velg en farge som står fint til husets hovedfarge og staffasjefarger, og som gjerne understreker arkitekturen. En enkel huskeregel er at forarbeid er nøkkelen til flotte og varige resultater. Søk etter butinox på Kelkoo. Sammenlign tilbud på butinox fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Butinox gråhvit

Nye, impregnerte materialer skal behandles umiddelbart etter opptørking, og ikke ligge til det gråner. Vent 1-måneder avhengig av været. Dette sikrer riktig farge og jevn innfarging.


Beskytter terrassen mot solens skadelige UV-stråler og fremhever og bevarer den naturlig trestrukturen. Trebitt Terrassebeis gir en vakker, matt og slitesterk overflate. Sluntre ikke med forarbeidet! For å oppnå et varig og vellykket resultat må du sørge for riktig og grundig forarbeid. Den gir et jevnt resultat uten synlige slipp eller slitasje på begge teststeder, og håndterer kvister uten problemer.


Og du trenger ikke nødvendigvis å bruke en terasserens etter 2-år før du setter på et nytt strøk. Mange velger å bruke en rulle for å påføre beisen, da dette sparer på knærne. Med det blir finere når du stryker over med en kost eller tilsvarende.


Noen anbefalinger rundt hva jeg bør velge? Ser også ut for meg at disse kommer mer eller mindre ferdigblandet. Kunne tenkt meg fargen shimmergrå, er jeg da låst til jotun, eller kan det blandes i butinox ? Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Tidløs fungerer til både Egghvit og Bomull.


Butinox gråhvit

Hver og én skaper en unik atmosfære, og er avstemt med åtte tidløse nyanser, som sammen gir deg et. Det krever et gulv som tåler norske værforhold. Hele Minmill familien var engasjert i trekningen i dag. Tradisjonelt er terrasseolje den typen som er løst i white spirit, og ofte er denne billigere og har et kortere vedlikeholdsintervall enn terrassebeis. Evt er det noen butinox farge som er tilsvarende( gråhvit ?) Anbefal Siter.


Nå er jeg halvveis, men kjenner en vondt klump i magen om jeg virkelig har valgt riktig! Huff, så vanskelig dette er! Valget stod mellom hvitgrå og en farge som heter gylden, det var den. En gulaktig gråhvit tone.


Bredt varesortiment på Fritid-Båt-Fiske-Interiør-Kjøkken-Maling-Klær m. Verdt et besøk…uansett!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg