torsdag 27. april 2017

Pynting av bord til fest

Rimelige bord til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Stort utvalg av moderne kvalitetsprodukter. Finn ditt nærmeste varehus på skeidar. Vi har bord til alle bruksområder og stiler. Se ukens gode tilbud nå. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Start med fargene når bordet skal planlegges.


Pynting av bord til fest

Bruker du hvit duk og hvite servietter kan blomstene være i akkurat de fargene du ønsker. En lav dekorasjon eller mange små vaser med snittblomster. Det gjør at gjestene ser hverandre over bordet. Dekk et skummelt bord til Halloween-festen.


Nå nærmer den seg, årets skumleste fest , Halloween. Da sparer du deg ihvertfall for mye tid. FOTO: Frederikke Heiberg. Har du ikke tid til å finne fram lysestaker eller vaser er det like fint å bruke for eksempel vann- eller vinglass.


Pynting av bord til fest

Trenger du hjelp til sang eller tale, besøk vårt nettsted Munter. Bordpynten bør være lav slik at gjestene slipper å strekke på halsen for å snakke med hverandre. Hvitt, grønt og brunt passer ypperlig til det naturlige og rustikke bordet.


Bryt opp det grove med sarte roser, enten lagt i flette langs midten av bordet eller samlet i en tett, overdådig bukett. Levende lys og fattigmannssølv gjør at bordet fremstår som pyntet til fest. Bon appetitt – og ha en herlig fest ! Jeg syns det er stas å pynte bord , og et godt tips er å pynte dagen før.


Da slipper man unna mye stress. ROSA ROMANTIKK: Dette feminine festbordet er dekket av bloggeren Manuela Hardy med bloggen Mrs-hardy. Bordkort er et must om man dekker til fest , mener bloggeren. Leier du et lokale, er kanskje stolene ikke noe særlig, men du kan kanskje leie stoltrekk? Et eksempel på bruk av stoltrekk, finner du lengre nede på siden.


På deres nettsted kan du se enda flere bord og få mange gode tips og råd. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Alltid lave priser og et stort utvalg! Kjøp bord hos Trademax. Billige og stilige designede bord.


Om det er til spisebordet på terrassen, uteplassen på hytta eller til båten, har vi uteduker i mange farger og design, som både frisker opp, og samtidig er praktiske for utebruk. Tusen takk for at du besøker bloggen min. Til pynting av bord og lokaler, er det utallige muligheter.


Enten du ønsker det enkelt, eller herskapelig. Eller om du vil sette ditt personlige preg på festen. Vi ser alltid etter kreative løsninger, og gjør vårt beste for at nettopp din fest skal bli spesiell.


Gjør deg flid med festbordet! Har du forskjellige type bord som er satt sammen til et langbord er ofte hel dekkende duk det som passer best. Noen ønsker en løper på midten av bordet i en spesiell farge (avhengig av kjønnet på konfirmanten), dette kan kjøpes til en grei pris og setter en fin stemning ved bordet. Det er mange effekter du kan bruke. Sjekk vårt store utvalg av pynt til festlokale!


Pynten blir det første som gjestene ser når de kommer inn i rommet. Er egentli ikke så glad i høst bord , men noe sånt kunne jeg tenkt meg og dekket også! Får se hva det blir til når jeg skal ha høst fest for mine kolleger:o) Ha en strålende dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg