mandag 17. april 2017

Endestykker til gardinstang

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg?

Mønstrede gardiner i ulike former. Finn gardinstang kort. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Om du ønsker å skjerme for lysinslipp fra sidene av vinduet monterer du en gardinstang med buete endestykker - veldig populært til lystette gardiner. Og om du skal henge opp gardiner på vanlig måte kan du smykke endene av stangen med et par fine endestykker. Til våre kjøkkengardiner kan du bruke en cafestang eller en gardinspiral.

Trenger du gardinoppheng? Hos Kid har vi et stort utvalg av gardinstenger, hemper, ringer og skinner som passer alle gardintyper. JYSK Norge samlede varesortiment. Jeg aksepterer samtidig vilkårene og betingelsene til nyhetsbrevet.


Samtykket kan til enhver tid trekkes tilbake. Vi behandler de ovennevnte personopplysninger for å kunne sende deg nyhetsbrevet. Ekstra tynn gardinstang i metall. Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet.


Der findes mange forskellige typer gardinstænger lige fra enkle skinner i aluminium til mere dekorative i eksempelvis træ eller metal, med eller uden dekorative endestykker. Heng opp gardinene dine med en lekker og praktisk gardinstang. Valg av gardinstang er med på å gi et helhetlig uttrykk rundt vinduene dine. Vi har lange og korte gardinstenger og gardinskinner, som både er flotte å se på og enkle å henge opp gardinene dine på.


Europris - Mer til overs! Sort gardinstang teleskop. Ball With Endestykke Gardinstang.

Til hele gardinstangen trenger man ringer. Selger stk for kr. Dette er en svart og tynn gardinstang med fleksibel lengde. Ny pris er 4kroner.


Skruen som knotten var festet til er liksom borte, forsvant muligens inn i stanga. Tror jeg kjøpte gardinstangen på JYSK, men er ikke helt sikker. Ser ikke ut som de har løse knotter der i hele tatt, bare stenger med faste endestykker. Så det var vel ikke meningen de skulle skrus av i det hele tatt. Surt om jeg må kjøpe ny gardinstang.


Gesimsbrett ikke er montert i vinduet i seg selv, men er festet til veggen med L parentes øverst i vinduet, og er konstruert for å henge over gardinstang. Bredden på gesimsbrett må være bredden av vinduet pluss omtrent inches på hver side for å gi plass til gardinstang. Hjemme” skal være et sted hvor du trives, og hvor du kan uttrykke din stil og være deg selv.


Viser 1–af resultater. Det er derfor utvalget vårt er stort, bredt og unikt – med et sortiment som hele tiden oppdateres og byttes ut. Derudover har vi tilbehør til lamelgardiner, gardinstænger, beslag til velcrostænger, gardinringe og snor til foldegardiner eller persienner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg