tirsdag 25. april 2017

Brun beis

Brun beis

Finn brun beis nå på Kensaq. Transparente, brune toner er tidløse og vakre. Det minner oss om tjærebeisede skigarder og hyttevegger, og bærer med seg et nostalgisk preg.


Brun beis

Herdins Lakkbeis er ferdig løsningsbasert beis med oppløselige fargeemner som gir meget høy transparens. Brukes til beising og lakkering i ett. Lakkbeis brukes på ubehandlet, slipt tre eller tidligere ulakkert tre. Fester godt på ulakkert tre og den er utmerket til møbelrenovering. Alle farger kan blandes med hverandre, bortsett fra hvit.


Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. Velger du Trebitt beis står du fritt til å senere velge en mer dekkende behandling med dekkbeis eller maling. I motsatt tilfelle, kan du ikke velge beis hvis huset først er malt. Tenkt derfor godt gjennom hvilket utseende du er på jakt etter, før du velger utendørs behandling av din nye bolig. En mørk brun , nesten sort tone.


Brun beis

Oppleves nærmest sort, men med en lunere undertone. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene. Utemaling, - beis og -olje.


Treff på varer funnet i varer. Royalolje brun liter. Drygolin Oljedekkbeis gir veggen en pen og avdempet trestruktur. DRYGOLIN Oljedekkbeis – Jotuns originale.


Brun beis

Batilla- eg fant også dette og oppga det til målebutikken, men då sa dei at dette gjeld ikkje for beis , fargekoder gjeld for måling. Thoran- trur dette er etterbehandling for kledning som ALLEREIE har rette fargen, eg skal etterligne fargen på ubehandla furu. En som hadde et veldig vakkert beiset hus gjorde følgende. Først brun beis til rett brun -het hadde oppstått.


Kanskje 4- tynne lag. Et beiset hus trenger ny beis regelmessig for å motstå slitasje. En glødende brun beis med dempede røde og brune toner. Ettersom industrielt påført beis påføres i lik mengde på våre ulike panelprofiler, vil inntrengen i treet variere avhengig av hvor treet har vokst og hvor i tømmeret panelet er saget fra. Beis - en levende overflate.


Bestiller du samme farge på ulike dimensjoner eller fra ulike produksjonsserier vil fargen kunne oppleves forskjellig. Tyrilin Interiørbeis er en vakker matt beis til innendørs bruk. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Et effektivt lysfilter motvirker gulning. Den kan dessuten blandes i mange beisfarger.


Panelbeis finnes i dag i mange forskjellige fargenyanser, så om du ønsker fargevariasjon i hjemmet ditt, er det ikke nødvendig å ty til maling. Vær imidlertid oppmerksom på at fargen beisen vil få på veggen avhenger av fargen på underlaget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg