torsdag 27. april 2017

House doctor møbler

Gratis frakt og levering innen dager! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.


Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Vi vil dog alltid ha størst utvalg i våre fysiske butikker på Bolina og Stasjonen, samt et enormt utvalg av bestillingsvarer du kan velge mellom.

Flott form, behagelig. Stål ben, Trekk i PU med stor slitestyrke. Polyuretanskum i fyll. La deg inspirere av et univers av spennende møbler som følger tidens trender for både materiale, farge og design. Skab en unik og personlig stil i indretningen af hjemmet med møbler fra House doctor.


House Doctor har et stort utvalg av flotte designmøbler til lave priser. Hyllene er fulle av bl. Behandlingen er godt dokumentert og svært vanedannende! Du er herved blitt advart.

Hvilken stil har du i hjemmet ditt? Se nyhetene våre og finn nye møbler her. Produktene kan enkelt kombineres for et personlig uttrykk. Dersom vi ikke klarer dette.


Et møbel kan gjøre hele rommet og være det sentrale punkt slik at de andre interiørelementene kan fortsetter stilen. Om du är en modern och trendkänslig konsument som önskar smycka ditt hem med stilsäker skandinavisk design har du hittat rätt! Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi derfor kan selge rimelig.


Leveringstid ca 1-uker. Møbel - Nettstedet er designet av Loops og utviklet av. Företaget drivs av tre syskon - Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel och Klaus Juhl Pedersen. De delar alla en kreativ gen och en tro på det faktum att vacker inredning förbättrar din passion för livet. Fokus er på nutidens boligtendenser, der spænder fra det nordiske og lyse til det rå og industrielle, så der er rig mulighed for at finde det helt rette møbel til dit hjem.


Vi anser det er på tide å blande elementene snarere enn å matche dem. De kombinerer skandinavisk design med koselig bohem. Norsk interiørbutikk på nett.


Håndplukket utvalg av interiør og designmøbler. Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos.


De har haft en stadig utveckling sedan start och är numera ett av Danmarks hetaste varumärken när det gäller inredning.

Møblerne sikrer, at du kan skabe en unik og personlig stil derhjemme. Se for eksempel Room Hylde (sort), der også fås i flere farver. Hæng Apart hyldebæreren op i stuen, og giv dine magasiner nyt liv.


Olivias hus er en livsstilsbutikk som fører ledene merkevarer innen møbler , interiør, klær og sko. Det vakre huset Doctor Meyer-glasset har et vakkert utseende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg