fredag 14. april 2017

Heftgrunn utendørs

VISIR Oljegrunning Klar brukes som grunning før man skal beise bart treverk ute for å få god heft og beskytte mot råte. Anbefales også som grunning før man. Først og fremst er grunning essensielt hvis du skal male flater som dører, lister og panel. Det samme gjelder nytt treverk innen- og utendørs.


Grunning av nytt treverk sørger for at treet jevnt suger til seg maling, da unngår du skjolder. Hvis du ønsker å male badeværelse skal dette rommet også grunnes.

På vanskelige overflater, som plast, kobberrør og blanklakkerte overflater bør du alltid grunne med spesialgrunninger for å få bedre vedheft, fortsetter han. Heftgrunn kan brukes på tidligere malte og lakkerte flater. En grunning skal både beskytte trevirket mot fuktighet og sopp, samt at den skal gi et godt underlag for videre behandling. Det anbefales ikke å bruke fortynnet maling som grunning.


Vi anbefaler Gjøco Oljegrunning som er skreddersydd til grunning av utendørs trevirke. Den kan du få både i klar, hvit og trefarget utgave. Nå får du grunning og kvistlakk i ett.


Produktet sperrer og isolerer.

Se før- og etterbilder, samt film om hvordan du. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Malingen er lett å påføre og gir bra hefte på underlaget.


Selv om de fleste malingsprodusenter påpeker at du uansett får best resultat når du grunner, er det også tilfeller der du kan snike deg unna. Der hvor underlaget er bra, det vil si malingsdyktig, og malingen ikke er høyblank, trenger du strengt tatt ikke å. Her finner du alle våre utendørsprodukter. Alt fra beis til terrassen, maling til husveggen, olje til hagemøblene, etc. Drygolin Ultimat, vår beste.


Det er viktig å påføre et lag med grunning før maling utendørs. Dette gjør selve malejobben mye lettere, samtidig som at du unngår at underlag, som for eksempel treverk, skinner gjennom etter en stund. Når underlaget er vanskelig er heftegrunn ideelt.


Dvs når underlaget har så liten struktur at selve malingen vil få dårlig feste. Det handler særlig om glatte underlag som kjøkkeninnredninger og laminatfliser. Spesialgrunning for å forsegle fargeflekker som er vanskelige å. Jeg har ubehandlet liggende panel,bor i nord hvor vi har.


Klær, sko, ryggsekker og mye mer. Bredt utvalg og rask levering!

Dagsekker, Tursekker, Klatresekker. For menn, kvinner og barn! Klær og utstyr til nedsatte priser! Stort utvalg og rask levering. Softshelljakker og mye mer! Fjellsko, Løpesko, Multisportsko.


Anvendelse: Anvendes både inne- og utendørs på f. Hvorfor skal du male? PVC, keramiske fliser, blank lakk, maling og industrilakkerte flater. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Gjør prøveoppstrøk på fliser og plast for å kontrollere hefteevnen.


Kan overmales med akryl- og alkydmaling. De kan derfor reno-veres ved å påføre ett nytt strøk uten behov for sliping. Den viktigste oppgaven til grunningen er å forhindre at fukt kommer inn i treverket. Grunningen skal også gi god vedheft for kommende sjikt, og motvirke råteangrep.


Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male. Kjøp på nett eller i butikk. En kombinert kvistlakk og sperrende grunning. Kvist- og sperregrunn.


Brukes på alle flater med behov for sperring og kvistlakk, på nytt og gammelt underlag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg