mandag 10. april 2017

Husfliden pledd

Pledd til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Enkel og billig handel på Cellbes.


Finn din favoritt blant vårt store utvalg av interiør i tidløs design! Livet ville blitt mykje kaldare utan lekre norske ullpledd. Ullpledda finst i forskjellige storleikar og mange vakre fargevariantar, både einsfarga og mønstra. Vi vil gjerne dele våre beste tips og råd med deg.


Husfliden pledd

Meld deg på i dag og få tipsene rett i innboksen din! Et pledd varmer hele året, enten det er en kald vinterkveld i sofakroken, eller en kjølig sommerkveld på terrassen eller i hagen. Vi har både ullpled fleecepledd og pelspledd som passer godt både inn og ute. Se vårt store utvalg! Vi fører, i tillegg til buna tradisjonsvarer og varer med mer moderne formgiving.


Hos oss finner du mange norskproduserte varer, og materialene er mest mulig naturbaserte. Fabrikken har i mange år samarbeidet med ledende norske tekstilkunstnere. Røros Tweed - Baby pledd. Dekorer hjemmet ditt med Cellbes.


Husfliden pledd

Ser du etter det lille ekstra til deg selv eller en nyfødt? Da anbefaler vi våre myke og komfortable ullpledd i ren merinoull til voksen og baby. I likhet med resten av vårt varesortiment, kommer pleddene i et bredt antall design. Med andre ord: her kan du finne et lekkert pledd som, i tillegg til å varme deg, gjør sitt for å skape et lunt og lekkert uttrykk i rommet. Den ideelle gave til kollega, venn, kjæresten, bestemor eller far.


Gavekortet leveres i design og innpakning. Kortet er hos deg i løpet av noen dager. Når æ går inn på en butikk som lyder navnet husfliden , da forventer æ en butikk med strikkegarn,tøy og diverse handarbeids utstyr. Husfliden Kirkenes er vel mere en gavebutikk, Potter og krushunda har dem masse vis av. Man blir ikke klam som man kan bli av syntetiske materialer.


Husfliden pledd

Ull er også miljøvennlig da det er både naturlig og fornybart. Det inneholder lanolin som bryter ned bakterier. Man trenger derfor ikke å vaske det så ofte, hvilket i sin tur sparer naturen. Hvordan vasker man ull? Perfekte pledd på nett.


Enten du ser etter å bytte ut det gamle, slitte pleddet i sofaen, eller du rett og slett er på utkikk etter et pledd til sofaen, er det lett å handle hos Princess. I nettbutikken finner du pledd i alle størrelser og farger, og det er enkelt å få oversikt over utvalg og pris. Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør, og en inspirasjonskilde til innredning av ditt hjem. Her finner du flust av pledd til hjemmet ditt.


Husfliden pledd

Et deilig pledd eller teppe kan gjøre underverker for sofaen. På Husfliden kan du også kjøpe andre husflidsvarer: Raumagarn i nors ull. Handle trygt på jotex.


Vi har ikke nettbutikk, men ta kontakt pr telefon eller mail og vi kan hjelpe deg med gode produkter og priser!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg