mandag 17. april 2017

Kay bojesen apekatt

Kay bojesen apekatt

Kay Bojesen - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Finn laveste nettpris her. En perfekt gave til den designbevisste eller som dåpsgave til det lille barnet!


Kay bojesen apekatt

Apen er en verdenskjent klassiker innen dansk design, og en følgesvenn gjennom generasjoner. Apekatten har et skøyeraktig uttrykk, og gjør seg perfekt som dekor både på barnerommet og i stua. Apekatten kan plasseres på salongbordet, i vinduskarmen, på kommoden eller nattbordet, og vil gi bøttevis med god stemning.


Les tester og omtaler før du kjøper. Se Flagshipstore-butikkene. Til dåp, fødselsdag eller bryllup. Inspirert av den vakre svarte Sangfuglen Ravn kommer turtelduene nå i en flott svart design, der det matte mot det blanke skaper det romantiske. Det er særligt tydeligt hos hans elskede gardere og trædyr, som i årevis har fyldt børneværelser med smil og sendt drømme på langfart.


Kay bojesen apekatt

Hans ambisjon var å skape fantasifulle modeller i et design med smilende linjer. Like fin på et barnerom, på en kommode som i en bokhylle. Reparasjonssettet inkluderer en bruksanvisning, en hyssing, to gummibånd og fire tetninger - alt du trenger for å fikse apekatten din! Til tross for sin lille størrelse har den like mye sjarm som sine storesøsken. Apekatten vil være en kjær venn som kan flytte med mottakeren hele livet, fra barnerommet til designikon i egen bolig.


Kjempe Utvalg - God Kvalitet. Shop enkelt online her! Gi en gave som varer hele livet. En liten fyr med en stor personlighet, som er blitt et ikon på gaven fra en helt spesiell person.


Pris 69- bonuskroner. Kay er oppkalt etter Herr Bojesen selv, som var en stor fan av fargen blå. Han var alltid enten iført en blå dress, skjorte og slips eller hvit arbeidskittel. Hans mest kjente figurer er apekatten , flodhesten og de flotte sangfuglene i alle fantasiens farger. Han arbeidet ufortrødent med å tegne, det han selv kalte, smilende linjer.


Luen kommer med strikk slik at den sitter godt fast på hodet. Gode priser og effektiv levering hos Lunehjem! Dette er en gave som varer hele livet.


Akkurat som sin lille- og storebror er mellomste bror fremstilt for hånd på et dansk tresnekkeri. Han kunne gi liv til tre, og ble verdensberømt gjennom sine tredyr med sjel, humor og glimt i øyet. Disse er den perfekte dåpsgaven. Han er best kjent for sine lekende, livsglade aper og andre tredyr.


Apen er laget av teak og limbatre og er behandlet med treolje. Han var i stand til å gi liv til tre, og han ble verdenskjent for å lage treleketøy som hadde sjel og humor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg