torsdag 6. april 2017

Design puter

Babyutstyr finner du hos Sprell - Lynrask levering - Stort utvalg - Kjøp her! Frakt kun 5- Gratis innpakning. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Puter Ikke glem de små detaljene og den siste hånden på verket.


Stort utvalg av design fra Normann Copenhagen, Vipp, Greengate, Kähler, Please Jeans, Basic Apparel og mange flere.

Rask levering, alltid mye salg! Pute Pynt opp sofaen med lekre puter , du har mange å velge imellom. Mange av tekstilene fins i flotte serier og farger, du kan mikse og matche mellom farge og stil. Skap din egen stemning i sofakroken.


Pute med eget foto, bilde eller motiv på er et morsomt og spennende produkt både til deg selv og å gi bort. Du velger bildet og smartphoto trykker det på en pute. Hos Sofacompany har vi et utvalg av pynteputer i forskjellige farger, materialer og teksturer. Du kan derfor gå på oppdagelse i vårt univers, utforske de forskjellige modellene i lekker dansk design og velge ut dem som får stuen din til å bli fullstendig etter din smak.


Det var - som ventet - mange bilder av store puter.

Den danske produsenten Sakwa, hadde kun med seg puter. I bildespesialen kan du se selv. Vi fant en engelsk dame, Caroline Gray, som lagde puter , tapeter og lamper.


Vi fant nederlandske Moooi som hadde innredet noe som lignet en stue - utelukkende med puter til å sette en sliten rumpe på. Det karakteristiske zigzag - og bølgemønsteret til MissoniHome er nesten umulig å ikke kjenne igjen, og har gitt luksusmerket Missoni ikonstatus verden over. Piff opp sofaen eller sengen med puter i forskjellige mønstre og farger.


Sammen med et deilig pledd blir rommet både mykt og innbydende. Bland gjerne ulike former og størrelser for en personlig og unik innredningsstil. Handle trygt på jotex.


Design en pute (eller flere) med trykk av et bilde som bringer gode minner eller følelser – det er en perfekt gave til deg selv eller noen andre. Vi har forskjellige størrelser og former du kan velge mellom, og flere typer av designuttrykk. Slik blir det lettere å lage en pute som passer både til personen og interiøret. Design dine puter til dine hagemøbler og få en pris umiddelbart! Velg først rygg- eller sittepute.


Vi elsker design og vil tilby deg den beste blandingen av kjente klassikere og fremtidige ikoner - alltid til rett pris. I vårt sortiment finner du design for alle rommene i hjemmet, enten du leter etter glass, tallerkener, speil, tepper, lysestaker eller lamper. Vi tror på kvalitet og bærekraftig produksjon, og det kommer vi til å fortsette med.


Når du kjøper varer hos oss er du med på å støtte under de dyktige og unike norske designerne.

Våre produkter er laget med inspirasjon fra. Vi bruker gode og myke materialer, og tilbyr deg funksjonelle og klassiske produkter du kan bruke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg